Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » GoExcellentin toiminta Kouvolassa päättyy

GoExcellent

GoExcellentin toiminta Kouvolassa päättyy

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2012 klo 10:30
Julkaisija: GoExcellent

Suomen suurin contact center –palveluita tarjoava yritys, GoExcellent sulkee Kouvolan toimipisteensä yhden toimeksiantonsa supistumisesta johtuvan sopeuttamistarpeen vuoksi.  Asiaa koskevat YT-neuvottelut saatiin päätökseen 25.4.2012. Kouvolassa työskentelee 57 henkilöä. Tämän toimenpiteen lisäksi yhtiössä tehdään hallinnollisia järjestelyjä.

- Kun aloitimme YT-neuvottelut arvioimme vähentämistarpeeksi enimmillään 200 henkilöä. Eri järjestelyjen ja työvoiman vaihtuvuuden vuoksi vähentämistarve on nyt kokonaisuudessaan noin 60 henkilöä, kertoo konsernijohtaja Terje Andreassen GoExcellentistä. – Toimintojemme sopeuttaminen vaatii kuitenkin henkilöstövähennysten vuoksi myös rakenteellisia muutoksia. Kouvolan toimipisteen lakkauttaminen on selkeästi parhaiten pitkän aikavälin kannattavuutemme ja joustavuutemme turvaava ratkaisu.
- Tämänkaltaisessa liiketoiminnassa suuret yksiköt, kuten toimipisteemme Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä ovat selvästi pieniä kannattavampia ja joustavampia. Toimintamme Pietarsaaressa ja Taivalkoskella kuitenkin jatkuu. Taivalkoskella olemme yksi kunnan suurimmista työnantajista ja läsnäolomme siellä on koko seudun kannalta hyvin tärkeätä, Pietarsaaressa voimme tarjota meille ja toimeksiantajillemme strategisesti merkittäviä ruotsinkielisiä palveluita.

Toiminta Kouvolassa päättyy 31.7.2012 mennessä.

Lisätietoja:Markku Tuominen, Head of Communications, GoExcellent Finland, 044 784 0066, markku.tuominen@goexcellent.com

 

GoExcellent Group on contact center-palveluihin erikoistunut, pohjoismainen yritys. 25 miljoonaa vuotuista asiakaskohtaamista, 90 miljoonan euron liikevaihto, 13 palvelukeskusta ja 2500 työntekijää ovat tehneet siitä yhden Pohjoismaiden suurimmista contact center -asiantuntijoista. GoExcellentin asiakaskuntaan kuuluvat mm. Canal Digital, DNA, Fortum, PlusTV, Viasat, RiksTV ja Telia. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Solnassa, Tukholman ulkopuolella. Yhtiöllä on palvelukeskuksia Kööpenhaminan, Helsingin, Oslon ja Tukholman lisäksi yhdeksällä muulla paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa GoExcellent työllistää noin 1200 henkeä Helsingissä, Kouvolassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Pietarsaaressa ja Taivalkoskella. Edistämme toimeksiantajiemme menestystä tukemalla työntekijöitämme hyvällä koulutuksella, toimivilla prosesseilla ja parhailla teknisillä työvälineillä. www.goexcellent.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs