Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » GoExcellentin ja TV Viihteen yhteistyö laajenee

GoExcellent

GoExcellentin ja TV Viihteen yhteistyö laajenee

Tiedote.
Julkaistu: 16.11.2011 klo 10:16
Julkaisija: GoExcellent

Suomen suurin contact center –palveluita tarjoava yritys, GoExcellent ja TDF-konserniin kuuluva maksuTV -operaattori TV Viihde ovat sopineet yhteistyönsä laajentamisesta koskemaan myös TV Viihteen palvelupakettien myyntiä. Uusi sopimus työllistää jo tällä hetkellä noin 40 henkeä GoExcellentin Jyväskylän toimipisteessä ja toimeksiannon uskotaan kasvavan vauhdikkaasti.

- Olemme tehneet TV Viihteen kanssa tuloksellista asiakaspalveluyhteistyötä jo pian vuoden ajan, kertoo toimitusjohtaja Jakob Skand GoExcellent Finlandista. – Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme nyt laajentaa ja syventää yhteistyötämme ja osallistua myös TV Viihteen kanavapalvelujen myyntiin.
- Olemme kasvaneet tänä vuonna voimakkaasti, henkilömäärämme on lisääntynyt 20 prosentilla. Avasimme keväällä Jyväskylässä toisen toimipisteen, koska tilamme alkoivat käydä ahtaiksi ja muutamia viikkoja sitten laajensimme näitä tiloja jälleen. TV Viihteen toimeksianto työllistää nyt Jyväskylässä ja Lahdessa yhteensä noin 70 henkeä. Kaiken kaikkiaan meitä on Jyväskylässä jo yli 300.
 - Uusasiakashankinnassa pyrimme nimenomaan  korkeaan myynnin laatuun, Jakob Skand kertoo.
-  Myyntimme varmistaa asiakkaan kanssa käydyn keskustelun pohjalta sen, että tuote vastaa asiakkaan tarpeita ja odotuksia. Näin ollen myös asiakassuhteet ovat GoExcellentin myynnin tuloksena keskimääräistä pidempiä.

- Yhteistyömme GoExcellentin kanssa on toiminut erittäin hyvin ja pidämme asiakaspalvelun korkeaa laatua yhtenä keskeisistä menestystekijöistämme, sanoo markkinointijohtaja Ulla Koivula TV Viihteestä.
– Etsimme nyt voimakasta kasvua ja haluamme vahvistaa myyntiämme. GoExcellent on osoittanut olevansa myös siinä erittäin hyvä kumppani.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jakob Skand, GoExcellent Finland, jakob.skand@goexcellent.com,
puh. 044 311 0045
Markkinointijohtaja Ulla Koivula, TV Viihde, ulla.koivula@tvviihde.fi, puh. 040-522 6607

GoExcellent Group on contact center-palveluihin erikoistunut, pohjoismainen yritys. 25 miljoonaa vuotuista asiakaskohtaamista, 90 miljoonan euron liikevaihto, 13 palvelukeskusta ja 2500 työntekijää ovat tehneet siitä yhden Pohjoismaiden suurimmista contact center -asiantuntijoista. GoExcellentin asiakaskuntaan kuuluvat mm. Canal Digital, DNA, Fortum, PlusTV, Viasat, RiksTV ja Telia. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Solnassa, Tukholman ulkopuolella. Yhtiöllä on palvelukeskuksia Kööpenhaminan, Helsingin, Oslon ja Tukholman lisäksi yhdeksällä muulla paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa GoExcellent työllistää noin 1200 henkeä Helsingissä, Kouvolassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Pietarsaaressa ja Taivalkoskella.
Edistämme toimeksiantajiemme menestystä tukemalla työntekijöitämme hyvällä koulutuksella, toimivilla prosesseilla ja parhailla teknisillä työvälineillä. www.goexcellent.fi

TV Viihde on osa TDF-konsernia ja yhtiö on perustettu syksyllä 2010. TV Viihteen pääomistaja on TDFNordic Oy ja yhtiön toimitusjohtajana toimii Vesa Mars. TDF-konserni on Euroopan johtava tv- ja radiopalvelujen sekä erilaisten digitaalisten mediapalvelujen tarjoaja. Konsernissa työskentelee 4 800 henkilöä kymmenessä eri maassa. Koko konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 1,52 miljardia euroa. TV Viihde tuo parhaat maksu tv-kanavat sekä teräväpiirtokanavat antennitalouksien saataville. Kohderyhmänä ovat kaikki suomalaiset antennikotitaloudet. www.tvviihde.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs