Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Firan hallitukseen huippuluokan palvelu- ja yhteiskuntasuhdeosaamista

 Fira

Firan hallitukseen huippuluokan palvelu- ja yhteiskuntasuhdeosaamista

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2014 klo 10:00
Julkaisija: Fira

Rakennusalaa uudistavan Firan hallitus on vahvistunut kahdella uudella jäsenellä. Hankenin palvelu- ja asiakassuhdemarkkinoinnin professori Christian Grönroos sekä yhteiskunnallinen vaikuttaja ja yrittäjä Satu Mehtälä tuovat laajan palvelu-, viestintä- ja yhteiskuntasuhdeosaamisensa Firan hallitukseen.

– Haluamme aktiivisesti kehittää kaikkea toimintaamme, minkä vuoksi teetimme viime vuonna ulkopuolisen arvion hallitustyöskentelystämme. Arvion mukaan Fira hyötyisi erityisesti palvelu- ja viestintäosaamisesta. Päätimme lähestyä palvelullistamisen huippuosaajaa Christian Grönroosia sekä liiketoiminnan kehittämisen, viestinnän ja  yhteiskuntasuhteiden monitaituria Satu Mehtälää, ja pyysimme heitä rikastuttamaan hallitustamme osaamisellaan, sanoo Firan toimitusjohtaja Jussi Aho.

­– Fira murtaa rakennusalan käytäntöjä ja on luonut uusia tapoja aitoon asiakaskeskeiseen palveluliiketoimintaan. Tämä on äärimmäisen kiinnostavaa. Kaiken keskiössä on asiakkaan liiketoiminnan sekä rakennusten käyttäjien tarpeiden ymmärtäminen. Asioita on rohkeasti tehtävä uudella tavalla, sillä vain siten perinteisetkin toimialat saadaan uusiutumaan. Lopulta paremmilla toimintatavoilla rakennetaan myös parempaa yhteiskuntaa, kertoo Satu Mehtälä.

– On antoisaa ja poikkeuksellista olla mukana yrityksessä rakennusalalla, jossa luontevasti puhutaan palvelullistamisesta ja palvelusta yrityksen toiminnan päätehtävänä, jatkaa Christian Grönroos.

Firan hallituksessa on viisi jäsentä: hallituksen puheenjohtaja Juhani Vanhala, Matti Schultz, Satu Mehtälä, Christian Grönroos ja Jussi Aho.

– Olen valtavan mielissäni siitä, että saamme nämä osaajat joukkoomme. Liiketoimintaa ei edistetä mutulla, vaan se edellyttää kovan tason osaamista, Aho toteaa.

 

Lisätietoja:

Jussi Aho
Toimitusjohtaja
Fira Oy
Puh. 040 826 1146
Sähköposti: jussi.aho(@)fira.fi

 

Fira Oy

Fira on suomalainen rakennusalan kasvuyritys, joka muuttaa rakennusalan vallitsevia toimintatapoja ja toimii alan modernisoijana. Perinteisen urakkarakentamisen ohella Fira tahtoo edistää suunnittelun ja rakentamisen sekä kaikkien mukana olevien osapuolten saumatonta yhteistyötä – allianssirakentamista, minkä ansiosta projektit pysyvät aikataulussa ja budjetissa. Allianssirakentamisen avulla Fira haluaa lisätä läpinäkyvyyttä, asiakaskeskeisyyttä ja luottamusta. Fira toimii rakennushankkeiden päätoteuttajana, ja sen asiakkaita ovat yksityiset ja julkiset rakennuttajat sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja sen liikevaihto vuonna 2013 oli yli 70 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs