Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » FilmMe Groupille uusi toimitusjohtaja

FilmMe

FilmMe Groupille uusi toimitusjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2014 klo 10:30
Julkaisija: FilmMe

Automaattisen videokamerajärjestelmän kehittänyt oululainen startup FilmMe Group Oy nimitti uuden toimitusjohtajan. Toimitusjohtajana aloittaa 1.12.2014 eMBA Christian Sundell.

Oulu 25.11.2014 

Oululainen startup FilmMe Group Oy saa kokeneen toimitusjohtajan yhtiön kärkipaikalle. Sundell on toiminut 20 vuotta kansainvälisessä ohjelmisto- ja tuoteliiketoiminnassa mm. Hewlett Packard EMEA:ssa, Suomen toimitusjohtajana norjalaisessa FARA ASA- konsernissa sekä hänellä on 10 vuoden kokemus IBM Solution Partnereilla. Sundell omaa vahvan kokemuksen asiakasrajapinnasta ja markkinoista Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. FilmMe Groupille Sundell siirtyy BusinessOulusta, Oulun tietokonesaliohjelman johtajan paikalta. Ohjelma myy konesalisijainteja ja infrastruktuuria esimerkiksi Googlen, Applen, Facebookin ja Microsoftin tyyppisille konesali- investoreille. 

”Konesaliprojekti antoi ainutlaatuisen näköalapaikan eräiden maailman suurimpien yritysten johdon ja investointipäätöksenteon maailmaan sekä myös kaupunkien ja valtion toimintaan. Tämä tarjosi hienon jatkumon yli 15 vuoden aikana maailmalla tekemälleni työlle monien erilaisten neuvottelukumppaneiden kanssa. Uskon että tämä suhdeverkostoni painoi myös FilmMe Groupilla uutta toimitusjohtajaa valitessa”, toteaa Sundell.

 

FilmMe:n tulevaisuus

FilmMe on tuottanut viimeisen kolmen vuoden aikana vaikuttavan paketin automaattisen videokamerapalvelunsa ympärille. FilmMe:n rakentama tuotepositio on kansainvälisestikin ainutlaatuinen. Asiakkaita on kuudessa maassa, näiden joukossa mm. Olympiavoittaja Englannista. 

”Tehtäväni on viedä kasvu uudelle tasolle ja tehdä FilmMe Groupista merkittävä suomalainen vientiyhtiö. Olemassa olevan upean tuoteliiketoiminnan myynnin vahvistaminen, palvelutuotteistuksen kehittäminen ja tehokkaan myynti-, jakelu- ja palvelukanavan rakentaminen ovat avainasemassa. Julkaisemme hyvin pian myös uusia toimiala- ja markkina-avauksia. Tällä kaikella pyrimme entistä vahvempaan kasvuun”, joulukuussa aloittava toimitusjohtaja Sundell toteaa.

 

Rahoituskierros 

FilmMe Groupin hallituksen puheenjohtaja Lauri Salovaara on erittäin tyytyväinen siihen, että Christian Sundell valitsi työnantajakseen FilmMe Groupin. ”Scouttasimme eri vaihtoehtoja laajalla rintamalla ja Sundell erottautui positiivisesti joukosta heti alkuun. Hallitus on erittäin iloinen saadessaan operatiiviseen johtoon näin pystyvän tekijän. Samalla Sundellista tulee yhtiön osakas, joka sitoo häntä entisestään joukkoomme.

Myynnin kasvaessa haimme lisävoimaa kasvuun 200 000€:n rahoituskierroksella, jolle osallistuivat Butterfly Ventures ja Gemssi Oy. Mutta tämä on vasta alkua. Aloitamme uuden rahoituskierroksen kartoittamisen välittömästi suuri kansainvälistyminen mielessä”, jatkaa Salovaara.

  

Muita nimityksiä FilmMe Groupissa

Uutena teknisenä johtajana (CTO) aloittaa Tapio Koivukangas, Jenna Enbuskan vastuulla on Product Managerin tehtävät, Minna Kulju aloittaa Customer service and Sales supportissa ja  Joni Ruokamon vastuualueeksi piirtyi Product marketing and inbound sales. Petri Pirnes aloitti FilmMe:n myynnissä. Yhtiön uutena neuvonantajana aloittaa some-guruna tunnettu Tom Laine. Entisestään neuvonantajana toimii professori Alf Rehn.

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

 

Christian Sundell

Toimitusjohtaja (1.12.2014 alkaen)

FilmMe Group Oy

+358 40 521 4102

christian.sundell@filmme.tv

 

Lauri Salovaara

Hallituksen puheenjohtaja

FilmMe Group Oy

+358 40 52 68 205

lauri.salovaara@filmme.tv

 

www.filmme.tv

 

Vapaasti käytettävä kuvamateriaali www.filmme.tv/press

We will change the world of filming

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs