Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Evli gratulerar Slush-vinnaren hundratusenfalt

Evli Pankki Oyj

Evli gratulerar Slush-vinnaren hundratusenfalt

Pressmeddelande.
Publicerad: 19.11.2014 kl. 19:59
Utgivare: Evli Pankki Oyj

Vi gratulerar varmt Slush 100-pitchingtävlingens vinnare Enbrite.ly!

Slush, det internationella evenemanget för växande företag, kulminerade kvällen den 19 november med prisbelöningen av pitchingtävlingens vinnare. Evli Bank, som står bakom idén om priset, gratulerar vinnaren med 100 000 euro. FiBAN:s (Finnish Business Angels Network) affärsänglar och en grupp internationella investerare erbjuder en 400 000 euros andel av prissumman.

Ursprungligen sökte 900 företag till tävlingen av vilka fyra kom till slutrakan. Efter en hård tävling utsåg en ansedd internationell jury Enbrite.ly till vinnare. Priset på 500 000 euro som vinnaren fick är den största investeringen någonsin erbjuden i en motsvarande tävling.

"Slush kryllar av kompetens, idéer och unik företagarinspiration. För att en affärsidé skall leda till tillväxt behövs också erfarna krafter som står bakom och tror på idén. I Slush och den här startuptävlingen koncentreras precis sådan framåtdrivande ung energi och kompetens som Evli vill för sin del understöda. Speciellt Finlands ekonomi behöver de här begynnande tillväxtföretagen och de framtida arbetsplatser som de skapar mer än någonsin” sammanfattar Evlis VD Maunu Lehtimäki.

Ytterligare information:

Maunu Lehtimäki, Evli Bank Abp, verkställande direktör, tfn +358 9 4766 9304, www.evli.com

Enbrite.ly

Evli Bank Abp

Evli är en finsk privatbank med placering som specialområde. Vi erbjuder privatpersoner, företag och institutionella placerare ett brett produkturval och en kundservice som har sin grund i vår gedigna expertis inom placering och egendomsförvaltning. Verksamheten är baserad på över 25 års och 250 placeringsexperters erfarenhet och sakkunskap. Banken förvaltar ett kundkapital på 6,3 miljarder euro (09/2014). www.evli.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs