Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Evli är kapitalförvaltare nummer ett enligt TNS Sifo Prosperas jämförelse

Evli Pankki Oyj

Evli är kapitalförvaltare nummer ett enligt TNS Sifo Prosperas jämförelse

Pressmeddelande.
Publicerad: 11.11.2013 kl. 15:38
Utgivare: Evli Pankki Oyj

Enligt TNS Sifo Prosperas jämförelse är Evli den av finländska samfund mest anlitade kapitalförvaltaren. Drygt 65 procent av de mest betydande institutionella placerarna har valt Evlis kapitalförvaltningsservice.

- Vi sätter stort värde på undersökningens resultat eftersom vi vet att de institutionella placerarnas förtroende inte uppnås med någon genväg. Framgångsrik placeringsverksamhet och kundservice av hög kvalitet utgår från en erfarenhet som man når med långsiktigt arbete. Vi arbetar systematiskt och beaktar kundens intressen till hundra procent, både under bättre och sämre tider, säger Maunu Lehtimäki, Evli Banks verkställande direktör.

Kvalitetsjämförelsen gav Evli den nästbästa placeringen. Responsen var speciellt positiv för placeringsverksamhetens resultat, den sakkunniga och erfarna portföljförvaltningen samt den aktiva kundservicen.

Tilläggsinformation:
Maunu Lehtimäki, verkställande direktör, Evli Bank Abp, tel. 09 4766 9304
Janne Lassila, direktör, Institutionell kapitalförvaltning, Evli Bank Abp, tel. 09 4766 9142
www.evli.com

Intervjuerna för TNS Sifo Prosperas External Asset Management Institutions 2013, Finland -undersökningen gjordes 5.6.-11.9.2013. Jämförelsen gjordes på 17 kapitalförvaltningshus. TNS Sifo Prosperas External Asset Management Institutions 2013, Finland

Evli Bank Abp

Evli är en finsk privatbank med placering som specialområde. Vi erbjuder privatpersoner, företag och institutionella placerare ett brett produkturval och en kundservice som har sin grund i vår gedigna expertis inom placering och egendomsförvaltning. Verksamheten är baserad på drygt 25 års och 250 placeringsexperters erfarenhet och sakkunskap. Banken förvaltar ett kundkapital på 5,5 miljarder euro (9/2013).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs