Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Etteplan tiivistää yhteistyötä tulevan Valmet Oyj:n kanssa

Etteplan Oyj

Etteplan tiivistää yhteistyötä tulevan Valmet Oyj:n kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2013 klo 10:01
Julkaisija: Etteplan Oyj

- Etteplanin markkinaosuus paperikoneiden suunnittelussa kasvaa Metson tehostaessa ja jakaessa liiketoimintaansa.

Osa Metso Paperin paperikoneiden ja massankäsittelylaitteiden suunnittelutyöstä ja teknisestä dokumentoinnista siirtyy Etteplanille. Käytännössä tämä tarkoittaa kyseisten Metso Paperin työntekijöiden siirtymistä Etteplanin työntekijöiksi marraskuun 2013 aikana.  Etteplanin uudet työntekijät tulevat Metson Valkeakosken, Raision, Rautpohjan ja Järvenpään yksiköistä.

- Metson ja Etteplanin tiivis yhteistyö on jatkunut jo lähes 30 vuotta. Voimme jatkossakin luottaa saavamme parhaan mahdollisen suunnitteluosaamisen, sanoo tulevan Valmetin Paperitehtaat -liiketoimintayksikön suunnittelujohtaja Timo Pirinen.

- Toivotamme uudet työntekijämme tervetulleiksi Etteplaniin. Markkina-asemamme paperikonesuunnittelussa vahvistuu ja uskomme tämän vaikuttavan positiivisesti liiketoimintamme kehittymiseen pitkällä tähtäimellä, kertoo Timo Juvonen, Metson asiakkuusjohtaja Etteplanissa.

Lisätietoja antavat:

Veikko Lamminen
SVP, Operations Finland
Etteplan
Puh. 050 573 4377

Outi-Maria Liedes
SVP, Communications & Operational Development
Etteplan
Puh. 040 756 9620

Etteplan lyhyesti

Etteplan tuottaa teknisiä suunnittelupalveluita ja tuoteinformaation ratkaisuja maailman johtaville valmistavan teollisuuden yrityksille. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2012 Etteplanin liikevaihto oli 134,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on lähes 1 800 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Kiinassa. Etteplan on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETT1V.

www.etteplan.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs