Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Etteplan och Sulzer Pumps stärker samarbetet i Sverige

Etteplan Oyj

Etteplan och Sulzer Pumps stärker samarbetet i Sverige

Pressmeddelande.
Publicerad: 12.06.2013 kl. 09:00
Utgivare: Etteplan Oyj

- Det strategiska partnerskapet främjar Sulzer Pumps Sweden AB:s tillväxtmål i Skandinavien

Etteplan, ett företag specialiserat på konstruktion av industriutrustning och lösningar för teknisk produktinformation, och Sulzer Pumps utökar sitt samarbete till att omfatta Sulzer Pumps verksamhet i Sverige. Sulzer Pumps är en världsledande tillverkare av pumpar med över 20 produktionsenheter runt om i världen.

Avtalet innebär att Etteplan kommer att tillhandahålla konstruktionstjänster för omrörare och lösningar för teknisk produktinformation till Sulzer Pumps Sweden AB.

Sulzer Pumps Finland Oy och Etteplan har samarbetat sedan år 2004, då Sulzer outsourcade en stor del av företagets konstruktionsverksamhet för omrörare till Etteplan.

”Vi valde Etteplan på grund av företagets djupgående expertis och kännedom om konstruktionskraven för våra avancerade omrörare. Vårt långa partnerskap erbjuder många fördelar för Sulzer, bland annat kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet”, säger Peter Törnqvist, inköpschef på Sulzer Pumps Sweden AB.

Mer information ges av:

Matts Eriksson
Regional Manager
Etteplan
Tel. +46 (0)70 310 33 90

Outi-Maria Liedes
SVP, Communications & Operational Development
Etteplan
Tel. +358 (0)40 756 9620

 

Etteplan i korthet

Etteplan erbjuder ingenjörstjänster och teknikinformationslösningar till världens ledande företag inom tillverkningsindustrin. Våra tjänster är inriktade på att förbättra konkurrenskraften på våra kunders produkter och tekniska processer genom hela produktlivscykeln. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många industrilösningar och vardagsprodukter. 

Etteplan omsatte 134,5 miljoner (EUR) 2012. Bolaget har cirka 1 800 medarbetare i Finland, Sverige, Nederländerna och Kina. Etteplans aktie är noterad på OMX Nordic Exchange under tickern ETT1V.

www.etteplan.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs