Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Eteran rakennuttama MotorCenter Espoonlahti harjakorkeuteen

Etera

Eteran rakennuttama MotorCenter Espoonlahti harjakorkeuteen

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2014 klo 14:14
Julkaisija: Etera

Eläkevakuutusyhtiö Eteran rakennuttama MotorCenter Espoonlahti on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Länsiväylän varrelle nousevaa MotorCenteriä rakentaa YIT.

MotorCenter Espoonlahti on osa YIT:n kehittämää MotorCenter-konseptia, joka keskittyy autoilijoiden, teknisen erikoiskaupan ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteisiin ja palveluihin. MotorCenter Espoonlahti on laajuudeltaan noin 3 500 m2, ja kiinteistöön sijoittuu 10 autoalaan erikoistunutta yritystä. Kohde valmistuu keväällä 2014.

”MotorCenter Espoonlahti sopii hyvin Eteran sijoitussalkkuun. Uskomme, että autoilijoita palvelevalla keskuksella on kysyntää pitkälle tulevaisuuteen”, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta sanoo.

”Espoonlahden, Soukan ja Nöykkiön suuralueella asuu yhteensä lähes 50 000 asukasta. MotorCenter Espoonlahden vaikutusalue ulottuu lännessä myös Kirkkonummelle asti. Länsiväylän varrelta on puuttunut tällainen palvelukeskittymä, jota nyt toteutamme. Vahvat konseptit houkuttavat myös taloudellisesti haastavina aikoina. Autoilijan peruspalvelut keskittyvät jatkossa suurempiin yksiköihin hyvien liikenneyhteyksien varrelle”, kertoo yksikönjohtaja Heikki K. Hannukkala YIT:stä.

”MotorCenter Espoonlahden avauduttua autoilijan palvelut Länsiväylällä paranevat moninkertaisesti. Synerginen konsepti, laaja palvelukirjo ja huippusijainti painoivat vaakakupissa, kun mietimme sijaintia uudelle katsastusasemallemme. Haluamme tarjota markkinajohtajan ammattitaidolla laadukkaita katsastuspalveluja juuri Länsiväylän varrella liikkuville asiakkaille”, toteaa kiinteistöjohtaja Jari Punkka A-katsastuksesta.

 

Lisätietoja:

Timo Sotavalta, kiinteistöjohtaja, Etera, p. 040 732 5577, timo.sotavalta@etera.fi
Heikki K. Hannukkala, yksikönjohtaja, YIT Rakennus Oy, puh. 040 551 5940, heikki.hannukkala@yit.fi
Jari Punkka, kiinteistöjohtaja, A-katsastus Oy, puh. 050 306 400, jari.punkka@a-katsastus.fi

 

Kuvalinkki: http://yit.materialbank.net/NiboWEB/YIT/showCartPublicContent.do?uuid=5435532&random=118814&lang=en

 

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera huolehtii työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta ja edistää työhyvinvointia. Eläkkeitä Etera maksaa noin miljardi euroa vuodessa 146 000 eläkkeensaajalle. Eläkevaroja turvaavia sijoituksia Eteralla on noin 5,5 miljardia euroa. Lue lisää osoitteesta www.etera.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs