Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Ericssonin neljännen kvartaalin tulos julkistetaan 27.1.2015

Ericsson

Ericssonin neljännen kvartaalin tulos julkistetaan 27.1.2015

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2015 klo 10:53
Julkaisija: Ericsson

Tiedoksi toimituksille

Ericssonin (NASDAQ:ERIC) neljännen kvartaalin tulos vuodelta 2014 julkistetaan tiistaina 27.1.2014 noin kello 8.30 Suomen aikaa. Raportti julkaistaan osoitteessa:

www.ericsson.com/thecompany/investors/financial-reports/interim-reports

Suora lähetys lehdistö- ja analyytikkotilaisuudesta klo 10

Tulosjulkistustilaisuudessa puhuvat Ericssonin toimitusjohtaja Hans Vestberg ja talousjohtaja Jan Frykhammar. Suoraa lähetystä tilaisuudesta voi seurata 27.1. Suomen ajassa klo 10.00 alkaen osoitteessa:

www.ericsson.com/press

Tulosjulkistustilaisuuden aikana ei ole mahdollisuutta esittää kysymyksiä. Tilaisuus taltioidaan, ja se on katsottavissa noin kahden tunnin kuluttua lehdistötilaisuuden päättymisen jälkeen.

Puhelinkonferenssi lehdistölle, analyytikoille ja sijoittajille klo 15

Toimitusjohtaja Vestberg ja talousjohtaja Frykhammar vastaavat toimittajien, analyytikoiden ja sijoittajien esittämiin kysymyksiin erillisessä puhelinkonferenssissa 27.1. alkaen klo 15 Suomen aikaa.

Konferenssiin voi osallistua soittamalla numeroon +44 208 817 93 01 viimeistään 15 minuuttia ennen konferenssin alkamista. Soittajia pyydetään ilmoittamaan puhelun yhteydessä vahvistusnumero 1677 0526.

Myös puhelinkonferenssia voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.ericsson.com/press.

Lisätietoja:

Milla Nummenpää Viestintäjohtaja, Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan ja luoda kestävämpää tulevaisuutta.

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin.

Yli 110 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa.

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 34,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,8 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa.

Suomen Ericsson työllistää noin tuhat osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

 

www.ericsson.com  


www.ericsson.com/news

www.twitter.com/ericssonpress

www.facebook.com/ericsson

www.youtube.com/ericsson

www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs