Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Ericssonin analytiikkatyökalu tekee media- ja videopalveluista entistä käyttäjälähtöisempiä

Ericsson

Ericssonin analytiikkatyökalu tekee media- ja videopalveluista entistä käyttäjälähtöisempiä

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 10:00
Julkaisija: Ericsson

Ericsson on julkistanut media-alan toimijoille tarkoitetun Integrated Video Insights -työkalun, jonka avulla yritykset voivat analysoida asiakkaidensa käyttäytymistä ja kehittää liiketoimintaansa käyttäjälähtöisemmäksi. Työkalu mahdollistaa kuluttajien käyttäytymisestä kerätyn tiedon keräämisen, analysoimisen ja yhdistämisen. Työkalu kuuluu palkittuun Ericsson Expert Analytics -tuoteperheeseen. 

Media-alan toimijoiden on ymmärrettävä entistä paremmin kuluttajien tarpeita kun kilpailu katsojien huomiosta kovenee. Perinteisen lineaarisen television rinnalle tulleet ammattilaisten ja kuluttajien itsensä tuottamat sisällöt ovat luoneet tarpeen kehittää TV- ja mediatarjontaa käyttäjälähtöisesti. Pysyäkseen kehityksessä mukana media-alan toimijoiden on paitsi varmistettava, että jakelukanavat toimivat optimaalisesti, myös ymmärrettävä, mitä palveluiden käyttäjät haluavat ja mikä heille on tärkeää.

Ericssonin lanseeraama palkittuun Ericsson Expert Analytics -tuoteperheeseen kuuluva Intergrated Video Insights -työkalu on vastaus media-alan tarpeeseen kehittää liiketoimintaansa asiakaslähtöisemmäksi. Kyseessä on tehokas data-analyysityökalu, jonka avulla media-alan toimijat voivat yhdistää ja analysoida suuria määriä videoalustoista ja verkostoista kerättyä käyttäjädataa.

Työkalu tehostaa ja helpottaa toiminnallisten, kaupallisten ja asiakaspalveluominaisuuksien kehittämistä medialiiketoiminnassa. Sen avulla media-alan toimijat voivat esimerkiksi parantaa sisällön kaupallistamisstrategioitaan, tunnistaa kuluttajakohtaisen keskimääräisen tuoton kasvattamiseen tarvittavia investointeja sekä varmistaa, että sisältöä kulutetaan optimaalisissa olosuhteissa.

“Työkalu tarjoaa liiketoimintaan 360-näkymän. Tämä on erityisen tärkeää media-alalla, jossa uusien toimijoiden myötä kuluttajien tarpeisiin pitää pystyä vastaamaan entistä paremmin. Integrated Video Insights -työkalun avulla media-alan toimijoiden on mahdollista ennakoida tulevia tarpeitaan, reagoida nopeasti reaaliaikaisiin haasteisiin sekä palvella asiakkaita ennakoivasti. Parempi asiakasymmärrys ja palvelun kehittäminen sen mukaisesti johtavat myös parempiin strategisiin liiketoimintapäätöksiin”, Ericssonin lähetys- ja mediahallintapalveluiden kansainvälinen johtaja Joachim Bergman kertoo.

Integrated Video Insights -työkalua tarjotaan sekä erillisenä ratkaisuna että laajennusosana Ericssonin Expert Analytics -tuotteeseen. Ericssonin Expert Analytics tehostaa perinteistä big data -tutkimusta yhdistämällä analytiikkaan televisiota, mediaa ja verkkoja koskevaa tietoa. Työkalun avulla datasta voidaan johtaa konkreettisia toimenpiteitä, jotka voivat vaikuttaa suoraan liiketoimintaan.

Sekä Integrated Video Insights -palvelu että Ericsson Expert Analytics on kehitetty Ericssonin pitkäaikaisen kokemuksen ja syväluotaavan kuluttajatutkimuksen perusteella. Palvelut tarjoavat valmiudet asiakaskokemuksen hallintaan sekä toimintaa parantavien oivallusten löytämiseen.

 

Lisämateriaalia verkossa: 

Infograafi: Integrated Video Insights

Product info: Ericsson Integrated Video Insights

Backgrounder: Consulting & Systems Integration

Ericsson Expert Analytics

 

LISÄTIETOJA

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

Ericssonin näkemyksiä ja tutkimustietoa liittyen yhteiskuntien verkottumiseen:
http://www.ericsson.com/thinkingahead/networked_society

Painolaatuiset kuvat ja lähetyslaatuiset videot lehdistön käyttöön:
www.ericsson.com/press 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan ja luoda kestävämpää tulevaisuutta. 

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin. 

Noin 115 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa. 

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 33,1 miljardia Yhdysvaltain dollaria (228,0 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa. 

Suomen Ericsson työllistää noin tuhat osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

www.ericsson.com 
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/ericsson
www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs