Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Ensimmäinen liikematkustajan mobiilisovellus suomalaisille puhelimille

SMT

Ensimmäinen liikematkustajan mobiilisovellus suomalaisille puhelimille

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2013 klo 10:02
Julkaisija: SMT

Area on julkaissut ensimmäisen mobiilisovelluksen, joka toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelinmalleilla Suomessa. Palvelu on suunniteltu erityisesti suomalaisten liikematkustajien tarpeeseen. Aiemmin markkinoilla olleet sovellukset rajoittuvat vain muutamiin puhelinmalleihin.

- Kun rakennetaan mobiilipalveluita suomalaisille liikematkustajille, tulee Nokian Symbian-pohjaiset puhelimet huomioida vielä jonkin aikaa. Elisan julkaiseman tilaston mukaan vuoden 2012 aikana myydyimpien yrityspuhelinten joukosta Nokian Symbian-pohjaiset puhelimet löytyivät sijoilta 1. ja 4., kertoo Arean kehitys- ja ICT-johtaja Samuli Sakari.

Area tarjoaa ainoana suomalaisena liikematkatoimistona mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa matkavaraukset. Sovellus sisältää paitsi lentojen, hotellien, taksien ja vuokra-autojen online-varauspalvelun, myös monipuolisen matkustuksen tietosisällön. Tähän kuuluvat mm. lähtöselvityspalvelut eri lentoyhtiöille, reaaliaikainen matkustajaprofiili-integraatio, puhelimen omaa karttaselainta hyödyntävät kohdepalvelut, yrityksen oma matkustusinfo sekä matkustusuutiset ja sanakirja.

Arean sovellus toimii seuraavilla käyttöjärjestelmillä: Android, iOS-, Symbian- sekä Windows Phone. Symbian-käyttöjärjestelmässä sovellus edellyttää vähintään versiota S60.

Palvelu toimii siis nyt kaikilla yleisimmillä älypuhelinmalleilla, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Aiemmin markkinoilla olleet palvelut rajoittuvat vain muutamiin puhelinmalleihin.

- Johtavana suomalaisena liikematkatoimistona tehtävämme on tuoda matkustusta helpottavat mobiilipalvelut myös suomalaisten matkustajien saataville. Area yhdistää uudella tavalla online-matkatoimiston teknologian parhaaseen asiakaspalveluun. Arean kehitysstrategiana on tuottaa helppokäyttöisiä sekä hauskoja palveluita, jotka on räätälöity suomalaisen liikematkustajan tarpeisiin, jatkaa Sakari.

Lisätietoja medialle:
Kehitys- ja ICT-johtaja Samuli Sakari, p. 050 392 6201
Esimerkkikuvia palvelusta liitteenä. 

Sovellus on ladattavissa https://m.area.fi/mobiilisovellus -sivun kautta.
Lisäksi sovelluksen voi hakea myös Windows phone -kaupasta, Android marketista sekä App Storesta.

Liitetiedostot

Matkatoimisto Oy Area on sähköisten matkapalveluiden edelläkävijä ja yksi Suomen johtavista liikematkatoimistoista, jolla on toimistot Helsingissä, Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Oulussa. Sähköisten ratkaisujen kehittäminen on tärkeä osa strategiaamme. Arealla on 130 työntekijää ja se on osa Finnair-konsernia sekä kansainvälisen matkahallintopalveluita tarjoavan GlobalStar-verkoston edustaja Suomessa. www.area.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs