Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Elokuva- ja tv-alalle uusi työehtosopimus

Palvelualojen työnantajat PALTA ry

Elokuva- ja tv-alalle uusi työehtosopimus

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2015 klo 13:32
Julkaisija: Palvelualojen työnantajat PALTA ry

Palvelualojen työnantajat PALTA, Suomen Journalistiliitto (SJL) sekä Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto (Teme) ovat hyväksyneet elokuva- ja tv-tuotantoa koskevan työehtosopimuksen. Uusi sopimus astuu voimaan 1. helmikuuta 2015.

Merkittävimpiä sopimukseen kirjattuja uudistuksia ovat joustava jaksotyöaika, paikallinen sopiminen sekä työpaikkatason yhteistyön ja luottamusmiesjärjestelmän kehittäminen. Työehtosopimus huomioi alan toimintaympäristön muutokset sekä vahvistaa yritysten toimintaedellytyksiä ja alan järjestäytymistä.

Sopimusta sovelletaan PALTAn jäsenyritysten palveluksessa oleviin elokuva- ja tv-tuotantoalalla työskenteleviin työntekijöihin. Työehtosopimus on voimassa 31.10.2016 saakka ja se noudattaa työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaista kustannustasoa.

Lisätietoja:
työmarkkinapäällikkö Anu Sajavaara, 040 705 0939, Palta
edunvalvontajohtaja Petri Savolainen 050-534 24 85, SJL
toiminnanjohtaja Ari Kiiras 040-5273233, Teme

Palvelualojen työnantajat PALTA on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö. Liittoon kuuluu n. 1700 yritystä ja yhteisöä, jotka toimivat seuraavilla aloilla: logistiikka, informaatio ja viestintä, huolto- ja kunnossapito, yritys- ja asiantuntijapalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä viihde ja virkistys. Lisäksi PALTA vastaa finanssialan työmarkkinatoiminnasta. PALTA on EK:n suurimpia jäsenliittoja.

Vahvat palvelut – vauras Suomi!

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs