Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Elisan helmikuun myydyimmät puhelimet: Tarveperusteinen älypuhelinten räätälöinti lisääntynyt

Elisa Oyj

Elisan helmikuun myydyimmät puhelimet: Tarveperusteinen älypuhelinten räätälöinti lisääntynyt

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2014 klo 08:15
Julkaisija: Elisa Oyj

Niissäkin yrityksissä on aktivoiduttu älypuhelinten hankintaan, joissa aiemmin hankittiin puhelin ensisijaisesti rikkoutuneen tilalle. Tämä johtuu yrityskohtaisten hyötysovellusten yleistymisestä ja mahdollisuudesta räätälöidä puhelimia omien käyttötarpeidensa mukaisiksi. Ilmiö näkyy yritysasiakkaiden myydyimpien puhelinten listalla kiinnostuksena edullisimpia Android-älypuhelimia kohtaan.

Yrityksille on yhä enemmän tarjolla hyötykäyttösovelluksia eri tilanteisiin, kuten resurssienhallintaan, myynnin raportointiin ja asiakaspalveluun.

- Nyt on käynnissä voimallinen 2G-laitteista siirtyminen seuraavan sukupolven puhelimiin. Puhelinten tietoturvatasosta voimme huolehtia estämällä omien sovellusten lataamisen ja tietojen tallentamisen kuluttajapilvipalveluihin. Optimoimme yhdessä yritysten kanssa laitteen käytön siten, että se tehostaa nimenomaista työtä ja lisää sen tuottavuutta, kertoo mobiilipalvelujen liiketoimintajohtaja Petteri Svensson Elisan yritysasiakasyksiköstä.

Listoja kokonaisuudessaan katsottaessa 4G-puhelinten osuus on yli puolet niin henkilö- kuin yritysasiakkailla.

- 4G-laitteet yleistyvät edelleen kiihtyvällä tahdilla yhdessä 4G-liittymien kanssa. Nopea verkon laajeneminen tukee tätä kehitystä, kertoo henkilöasiakasyksikön liittymäliiketoiminnan johtaja Henri Korpi.

Henkilöasiakkaat räätälöivät puhelimiaan muiden lisäsovellusten ohella nostamalla niiden tietoturvatasoa ja ottamalla käyttöön työkaluja, jotka mahdollistavat lasten suojaamisen valituilta internet-sisällöiltä. Kun lapsi käyttää nettiä itsenäisesti puhelimellaan, ei-toivottuja sisältöjä voi suodattaa pois ottamalla lapsen puhelimessa käyttöön turvaselaimen. Vanhempi voi halutessaan muokata turvaselaimen oletusasetuksia omalle lapselleen sopivaksi. Saunalahti Turvapaketin avulla voi estää myös sovelluskaupan käytön. Android-puhelimissa on käytettävissä kaikki palvelun ominaisuudet.

Henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet helmikuussa 2014:
1. Nokia Lumia 520
2. Apple iPhone 5s
3. Samsung Galaxy Trend Plus
4. Samsung Galaxy S4 MINI
5. Samsung Galaxy S4
6. Nokia Lumia 625
7. Samsung Galaxy S III
8. Nokia 301
9. Nokia Lumia 1020
10. Apple iPhone 4S
11. Nokia Lumia 925
12. Samsung Galaxy Note 3
13. Samsung Galaxy Xcover II
14. Samsung Galaxy ACE 3
15. Samsung Galaxy S4 Active

Yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet helmikuussa 2014:
1. Samsung Galaxy Young
2. Nokia 301
3. Nokia Lumia 625
4. Nokia Lumia 925
5. Apple iPhone 5S
6. Nokia Lumia 520
7. Huawei F610
8. Samsung Galaxy Xcover 2
9. Apple iPhone 4S
10. Nokia Lumia 1020
11. Samsung Galaxy S 4 +
12. Nokia 208
13. Samsung Galaxy S III 4G
14. Samsung  Xcover 271
15. Samsung Galaxy S II Plus

Lisätiedot:
Henri Korpi, liittymäliiketoimintajohtaja, Henkilöasiakkaat, 0456700416, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Petteri Svensson, mobiilipalvelujen liiketoimintajohtaja, Yritysasiakkaat, 0505065959, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt –listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs