Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Elega Oy:lle taas yrittäjäpalkinto

Elega Oy

Elega Oy:lle taas yrittäjäpalkinto

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2012 klo 20:00
Julkaisija: Elega Oy

*KUTSU lehdistötilaisuuteen Elega Oy:n tehtaalle Haapajärvellä*

 

Elega Oy on palkittu taas yrittäjäpalkinnolla.

Elega Oy:llä on vahvat kasvunäkymät. Myynti käy hyvin. Elega rekrytoi ja investoi.

 

Pidämme lehdistötilaisuuden tiistaina 30.10.2012 alkaen klo 15.00.

 

Osoite:

Palomäentie 4

85800 Haapajärvi

 

Lisätiedot:

Markus Palola puh. 020 7578 820

Jyrki Niinikoski puh. 020 7578 808

 

Elega Oy on palkittu Haapajärvellä vuoden yrityksenä. Yrittäjäpalkinto on Elegalle toinen lyhyen ajan kuluessa. Viime vuonna Elega sai Keski-Pohjanmaan yrittäjäpalkinnon. Perusteina on pitkäaikainen toiminta kotien viihtyvyyden uudistajana ja paikallisena työllistäjänä.

Elegan kasvu on tänä vuonna ollut poikkeuksellisen vahvaa. Tämän on mahdollistanut Elegan oma aktiivinen myyntiverkosto niin Suomen kuin Ruotsin markkinoilla sekä sitoutunut työvoima yrityksen Haapajärven tehtaalla. Elega myy, valmistaa ja asentaa kodin kaluste- ja väliovia saneeraustarpeisiin.

Elegan ei ole tarvinnut turvautua yt-menettelyihin, vaikka niin moni muu yritys viime aikoina onkin siihen joutunut turvautumaan. Olemme saaneet palkata useita uusia työntekijöitä eri tehtäviin Haapajärven tehtaalle sekä palveluverkostoomme ympäri Suomea. Tilauskanta on ennätyksellisen korkea, iloitsee toimitusjohtaja Markus Palola. Liikevaihto on selvässä kasvussa, ennuste tälle vuodelle on 10,2 miljoonaa euroa. Viime vuonna liikevaihto oli 8,3 miljoonaa euroa. Liikevaihdon kasvu tulee olemaan yli 20%.

Myös vuoteen 2013 Elega Oy:llä on vahvat kasvunäkymät. Kuluttajamyynnin kasvun lisäksi kasvua tuo myös Elega Oy:n ja Suomen Asumisoikeus Oy:n (Asokodit) välillä solmittu yhteistyösopimus. Sopimus on alkanut tänä syksynä ja Elega toimii Asokotien kalustetoimittajana asukaslähtöisissä huoneistoremonteissa. Asokodit omistaa n. 14.500 asuntoa Suomessa.

Elega panostaa kasvuun rekrytoimalla edelleen uusia työntekijöitä yrityksen palvelukseen sekä uusilla investointihankkeilla. Merkittävimpinä valmisteilla ovat tuotantotilojen laajennushanke sekä suuri investointi tuotannon koneisiin. Kokoluokkana puhutaan muutamasta miljoonasta eurosta, kertoo toimitusjohtaja Markus Palola.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Markus Palola +358 (0)20 7578 820

Hallituksen puheenjohtaja Jyrki Niinikoski +358 (0)20 7578 808

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs