Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Ei enää vain Suomen paras – Vincit on nyt myös Euroopan paras työpaikka

Vincit

Ei enää vain Suomen paras – Vincit on nyt myös Euroopan paras työpaikka

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2016 klo 08:00
Julkaisija: Vincit

Kolme kertaa Suomen parhaaksi yritykseksi valittu Vincit nappasi itselleen nyt myös Euroopan parhaan työpaikan tittelin Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa. Samalla Vincit avaa työkulttuurinsa kaikille ja alkaa jatkossa tarjota johtamiskonsultointia myös muille yrityksille.

”Yrityksemme käytännöt ovat muuttuneet melkoisesti viimeisen vuoden aikana. Kaiken toimintamme pohjana ovat tyytyväiset työntekijät ja tämä palkinto osaltaan osoittaa, että olemme ottaneet jälleen ison askeleen oikeaan suuntaan. Meillä muutos on jatkuva olotila. Emme tuudittaudu ikinä siihen, että nyt menee hyvin, sillä parantamisen varaa löytyy aina”, toteaa Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen.

Yhdeksänvuotisen historiansa aikana Vincit on uudistanut toimintatapojaan ja kehittänyt johtamismalliaan moneen kertaan. Seuraavakin askel on jo pilottivaiheessa – syksyllä Vincit lanseeraa käyttöönsä uuden 365 ° -johtamismallin.

”Asiakkaiden osalta ymmärretään yleisesti, että parhaan asiakasarvon saavuttamiseksi pitää tuntea asiakkaat ja tarjota heille yksilöllistä palvelua. Työntekijöitä kuitenkin johdetaan kaikkia samalla tavalla, vaikka hekin ovat yksilöitä, ja siten missataan iso osa onnistumisen potentiaalista. On silkkaa hölmöyttä vain todeta henkilöstölleen, että tämä on meidän tapamme toimia ja sillä mennään”, toimitusjohtaja Mikko Kuitunen murahtaa.

”365 ° -johtamismallissa johtamisesta tehdään palvelu, jota henkilöstö voi hyödyntää omien tarpeidensa ja toiveidensa mukaan. Jotkut kaipaavat selkeitä linjauksia ja kirjattuja toimintamalleja kun taas toiset nauttivat päästessään linjaamaan suuriakin kokonaisuuksia. Molemmille löytyy uudessa mallissa tilaa hengittää, kun onnistumisen esteitä puretaan yksilöllisemmin kuin koskaan aikaisemmin”, Kuitunen selventää.

Johtamisen edelläkävijänä Vincit jakaa mielellään omia kokemuksiaan ja käytäntöjään myös muille suomalaisille yrityksille. Vincitin johtamiskäytäntöihin ja työkulttuuriin voi tutustua muun muassa juuri avatulla www.euroopanparastyöpaikka.fi -sivustolla.

Lisätietoja:

Mikko Kuitunen, toimitusjohtaja
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

Johanna Pystynen, henkilöstöjohtaja 
p. 050 441 2126 
johanna.pystynen@vincit.fi 

www.euroopanparastyöpaikka.fi

www.vincit.fi

Liitetiedostot

---

Ohjelmistotalo Vincit on Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016. Vincit yhdistyi it-palveluita tarjoavan Javerdel Oy:n kanssa ja fuusiossa syntynyt Vincit Group Oyj listautuu tänä vuonna First North -markkinapaikalle. www.vincit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs