Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Eat.fi:n mobiilisovellukset suosittuja, verkkosivujen käyttö mobiililaitteilla olematonta

Eat.fi

Eat.fi:n mobiilisovellukset suosittuja, verkkosivujen käyttö mobiililaitteilla olematonta

Tiedote.
Julkaistu: 07.07.2011 klo 11:02
Julkaisija: Eat.fi

Eat.fi-palvelua on voinut käyttää mobiililaitteilla, esimerkiksi mobiilioptimoidun verkkosivun kautta osoitteessa m.eat.fi jo vuodesta 2009. Tämän lisäksi palvelua on voinut käyttää myös erillisillä mobiililaitesovelluksilla. Sovellukset ovat tarjolla Applen iPhonelle, Android-puhelimille ja Nokian puhelimille.  Tällä hetkellä palvelun mobiililaitteille optimoidun verkkosivun käyttö on erittäin vähäistä.

"Mobiilisovellukset ovat nopeasti kasvattaneet suosiotaan. Tällä hetkellä Eat.fi:n mobiililaitteille optimoitujen verkkosivujen käyttö on vähentynyt käytännössä olemattomaksi", kertoo Tina Aspiala Eat.fi-palvelusta.

Eat.fi-palvelun iPhone-sovellusta on jo ladattu yli 40000 kertaa Apple App Storesta ja määrä kasvaa lähes 1500 latauksella kuukaudessa. Eat.fi-palvelun iPhone-sovellus on noussut useita kertoja App Storen ladatuimmaksi Lifestyle-sovellukseksi Suomessa, ja on ilmestymisestään lähtien pysynyt viiden suosituimman joukossa. iPhone-sovelluksella Eat.fi-palvelua käytetään jopa 9000 kertaa viikossa.

Eat.fi-sovellusta Nokian S60-puhelimille on ladattu Nokian OVI Storesta jo yli 5000 kertaa ja Android-puhelinten versiota on ladattu Android Marketista lähes 2500 kertaa. Yhteensä Eat.fi-palvelun mobiilisovelluksia on ladattu yhteensä kaikilla alustoilla jo yli 47500 kertaa. Nykyisellä vauhdilla 50000 latauksen raja menee rikki elokuussa 2011.

Verkkopalveluiden mobiilisovellusten käyttö on jatkuvasti kasvussa. Yhä useampi haluaa ajankohtaista tietoa nopeasti ja helposti. Eat.fi:n sovellukset ovat saaneet kiittäviä arvosteluja, käyttäjät ovat arvostaneet hiottua palvelua sekä säännöllisiä päivityksiä.

Lisätietoja:
Eat.fi, Tina Aspiala
email: info@eat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs