Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Earthpac Oy:lle luvassa kasvua

Earthpac Oy

Earthpac Oy:lle luvassa kasvua

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2012 klo 12:36
Julkaisija: Earthpac Oy

Oy Stonicwood Ab:n liiketoiminta siirtyy liiketoimintakaupalla Earthpac Oy:lle

Haapajärvellä pääkonttoriaan pitävä Earthpac Oy ja Oy Stonicwood Ab Kruunupyyn Småböndersistä yhdistävät liiketoiminnot. ”Oy Stonicwood Ab on kasvanut tasaisesti ja kannattavasti työllistäen kymmenkunta henkilöä kokopäiväisesti. Yritys on panostanut tuotannon automatisointiin voimakkaasti. Kuormalavat kootaan pääsääntöisesti roboteilla ja erikoisvalmisteisella naulauslinjalla. Yrityksen tuotanto-osaaminen on toimialan parasta kastia” kertoo Earthpac Oy:n toimitusjohtaja Samuli Vanhala, ja toivottaa samalla koko Oy Stonicwood Ab:n henkilökunnan tervetulleeksi.

”Koko henkilökunta minun lisäksi siirtyy vanhoina työntekijöinä Earthpac Oy:lle. Tunnen oman porukkani, ja minulla onkin nyt hieno hetki kun pääsemme yhteistyön alkuun huipputiimilläni isomman Earthpacin kanssa.” Kertoo Oy Stonicwood Ab:n yrittäjä toimitusjohtaja Hans Nikula.

Oy Stonicwood Ab:n pääasialliset asiakkaat ovat kotimaan suurteollisuudesta. Stonicwood valmistaa ISPM 15-luokituksen mukaisia kuormalavoja ja normaaleja kertalavoja. Lavat kelpaavat sellaisinaan vientiin esim. Kiinaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Kanadaan tai USA:n. Kaikki maat, jotka ovat hyväksyneet ISPM 15-standardin ehdot, ovat sitoutuneita vastaanottamaan standardin mukaisia lavoja.

Earthpac Oy on vuonna 1995 perustettu pakkausalan yritys. Valmistamme, markkinoimme ja jakelemme noin 2 miljoonaa logistiikkapakkausta vuodessa. Earthpac Oy:n laaja tuotevalikoima käsittää kuormalavat, kaulukset ja muut puupakkaukset, sekä yleisimmin käytetyt kuljetuspakkaamisen aaltopahvi-, kartonki- ja muoviratkaisut. Earthpacin henkilöstöön kuuluu tällä hetkellä noin 50 työntekijää ja sen kapasiteetti on n. 2,5 miljoonaa lavaa. Yhtiön toimipaikat ovat Haapajärvellä, Äänekoskella, Lieksassa, Kuusankoskella ja Lodingenissa Norjassa.

 

Lisätietoja:

Oy Stonicwood Ab, toimitusjohtaja Hans Nikula

info@stonicwood.fi tai GSM: 040 7714173

 

Earthpac Oy, toimitusjohtaja Samuli Vanhala

samuli.vanhala@earth-pac.com tai GSM: 044 7888 409

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs