Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Dustin ostaa suomalaisen IT-laitteiden jälleenmyyjä Businessforumin

Businessforum Oy

Dustin ostaa suomalaisen IT-laitteiden jälleenmyyjä Businessforumin

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2013 klo 09:07
Julkaisija: Businessforum Oy

Ruotsalainen Dustin rantautuu Suomen markkinoille ostamalla IT-laitteiden jälleenmyyjä Businessforumin. Businessforum on Suomen suurin julkishallinnon IT-laitetoimittaja. Yhtiön palveluksessa on 64 henkilöä, ja sen liikevaihto oli viime vuonna noin 90 miljoonaa euroa.

Businessforum on IT –tuotteiden täyden palvelun jälleenmyyntiyritys. Sen asiakaskunnan merkittävän enemmistön muodostavat julkishallinnon organisaatiot, ja loppuosan asiakaskunnasta muodostavat keskisuuret ja suuret yritykset.

Yrityskaupan yhteydessä Businessforum liitetään Dustinin pohjoismaiseen konserniin, jonka liikevaihto tämän viimeisimmän hankinnan jälkeen on noin 700 miljoonaa euroa. Vuonna 1984 perustetulla yrityksellä on jatkossa toimintaa Ruotsin, Tanskan ja Norjan lisäksi myös Suomen markkinoilla.

”Ostamalla Businessforumin Dustin astuu Suomen markkinoille ja jatkaa näin pohjoismaisen perustansa vahvistamista. Pitkän tähtäimen tavoitteemme Suomessa on olla edustettuna kaikilla toimialoillamme, ja siksi tuntui turvalliselta aloittaa toiminnan rakentaminen vakaalta pohjalta”, Dustinin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Georgi Ganev sanoo.

Businessforum on perustettu vuonna 1993, ja sen pääkonttori on Espoossa. Lisäksi yhtiöllä on paikalliskonttori Vaasassa, Jyväskylässä, Kajaanissa ja Lappeenrannassa.

”Dustinin omistuksessa voimme nopeuttaa kehittymistämme Suomen johtavaksi IT-laitteiden jälleenmyyjäksi. Molempien yhtiöiden toiminnan keskipiste on asiakas, ja tämän vuoksi olen vakuuttunut, että pystymme yhdistetyin voimin tarjoamaan laadukkaita kokonaisuuksia Suomen markkinoille”, Businessforumin toimitusjohtaja Kari Lintunen sanoo.

Kauppa osapuolten välillä allekirjoitettiin 10.4.2013. Sen toteutuminen vaatii vielä kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Businessforumin toiminta henkilöstön, toimipisteiden ja toimintojen osalta säilyy ennallaan.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kari Lintunen

Email: kari.lintunen@businessforum.fi

Puh: +358 400 771 100

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs