Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » DEXTRA LAAJENTAA SUUNTERVEYDENHUOLLON TOIMINTAA JYVÄSKYLÄSSÄ JA MUURAMESSA

Dextra

DEXTRA LAAJENTAA SUUNTERVEYDENHUOLLON TOIMINTAA JYVÄSKYLÄSSÄ JA MUURAMESSA

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2015 klo 10:34
Julkaisija: Dextra

Dextran suunterveydenhuollon liiketoiminta kasvaa Keski-Suomessa. Dextra on ostanut jyväskyläläisen Wiisuri Oy:n liiketoiminnan. Wiisurin koko henkilökunta siirtyy kaupan yhteydessä Dextran palvelukseen vanhoina työntekijöinä, ja palvelee jatkossa asiakkaita Dextran Jyväskylän hammasklinikoilla Yliopistonkadulla ja Ilmarisenkadulla. 

– Olemme hyvin iloisia, että saamme Jyväskylän klinikallemme uusia vakituisia erikoishammaslääkäreitä, hammaslääkäreitä ja muita suun terveydenhuollon ammattilaisia. Dextra on ainoa hammasklinikka Jyväskylässä, joka tarjoaa lähes jatkuvan hammaskirurgipäivystyksen arkipäivinä, sanoo Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistö.

– Dextra on luotettava ja hyvämaineinen suomalainen toimija. On hienoa päästä yhdistämään voimat ja tarjota nyt Dextran asiakkaille Wiisurin kattavat erikoishammaslääkäripalvelut ja saumattomat hoitopolut. Haluan kiittää Wiisurin henkilökuntaa hyvästä yhteistyöstä. On hienoa jatkaa tätä toimintaa yhdessä Dextrassa ja kehittää sitä edelleen myös uusien kollegoiden kanssa, toteaa Wiisurin omistaja Petri Nurmenniemi.

Dextra on myös avannut helmikuussa 2015 uuden hammasklinikan Muuramen kauppakeskukseen. Klinikalla palvelee kaksi yleishammaslääkäriä sekä suuhygienisti ja muuta hoitohenkilökuntaa. Uusi klinikka hyödyntää alan viimeisintä teknologiaa ja toimii kiinteässä yhteistyössä Dextran Jyväskylän klinikoiden kanssa. Näin myös Muuramen klinikan asiakkaillamme on käytettävissä laajat ja monipuoliset erikoishammaslääkäripalvelut. 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Leena Niemistö, Dextra Oy, 050 597 9505

Hammaslääkäri Petri Nurmenniemi, Wiisuri Oy, 040 480 6625 

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001. Sen omistavat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä kotimainen Sentica Partners. Pihlajalinna-konserni tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja kunnille ja korkeatasoisia yksityisiä terveyspalveluita Dextra lääkärikeskuksissa, hammasklinikoilla ja sairaaloissa ympäri Suomen. Pihlajalinna työllistää yli 2 000 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä muiden alojen ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs