Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Danske Bank on Suomen paras Corporate Finance -investointipankki 2015

Danske Bank

Danske Bank on Suomen paras Corporate Finance -investointipankki 2015

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2015 klo 09:27
Julkaisija: Danske Bank


Danske Bank on valittu Suomen parhaaksi Corporate Finance -investointipankiksi asiakasyritysten tyytyväisyyttä mittaavassa vuosittaisessa Prospera-tutkimuksessa.

TNS Sifo Prosperan toteuttamaan haastattelututkimukseen vastasi yhteensä 66 suomalaista tai Suomessa toimivaa yritystä, joiden johtoa pyydettiin arviomaan kahtakymmentä Corporate Finance -palveluja tarjoavaa investointipankkia Suomessa.

Danske Bankin Corporate Finance -toiminnoista Suomessa vastaavan johtaja Petri Siposen mukaan pankki on ollut neuvonantajana useissa merkittävissä yritysjärjestelyissä, mm. Fortumin sähkönsiirtoverkkojen myynnissä Suomessa ja Ruotsissa. Danske Bank on toiminut vuoden aikana pääjärjestäjänä myös Nasdaq OMX Helsingin pörssin päälistan suurimmissa eli Asiakastiedon ja Pihlajalinnan listautumisanneissa.

Erittäin aktiivisen vuoden jälkeen menestys Prosperan tutkimuksessa arvotetaan Corporate Finance -yksikössä korkealle.

- Pidän erittäin suuressa arvossa asiakkaittemme antamaa palautetta erityisesti asiakas- ja sektoriymmärryksestä, projektien toteutuksen laadusta sekä luotettavuudesta neuvonantajana, Petri Siponen toteaa kiittäen asiakkaita nyt myös Prosperan kautta tulleesta luottamuksen osoituksesta.

Lisätietoja:

Petri Siponen, Head of Corporate Finance Finland, Danske Bank,  puh. 010 546 7925

Liitetiedostot

Danske Bank on Pohjoismaiden johtavia pankkikonserneja, joka palvelee henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaita 15 maassa. Suomessa tuotamme asiakaslähtöisiä pankkiratkaisuja yli miljoonan asiakkaamme tarpeisiin. Danske Bankilla on erinomainen kansainvälinen asiantuntijaverkosto ja olemme modernien mobiili- ja tablettipankkipalvelujen edelläkävijä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs