Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Cursorin sijoittajatapahtuma kiinnosti Lontoossa

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Cursorin sijoittajatapahtuma kiinnosti Lontoossa

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 09:45
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor järjesti yhdessä Steelmedia Ltd:n kanssa sijoittajatapahtuman Lontoossa, osana Pocket Gamer Connects -tapahtumaa 13.–14.1.2015. Mukana oli 9 kasvua tavoittelevaa pelialan yritystä, joista 4 on kaakkoissuomalaisia. Yritykset pääsivät pitchaamaan noin 50 tapahtumaan rekisteröityneelle sijoittajalle ja neuvottelemaan mahdollisista sijoituksista kahden päivän ajan. Haettavien sijoitusten koko on useiden miljoonien luokkaa.

Cursorin kannalta sijoittajatapahtuma on tarkoitettu auttamaan paikallisia kasvuyrityksiä skaalaamaan liiketoimintaansa uudelle tasolle ja kansainväliseen nousuun sekä tehostamaan uusien työpaikkojen syntymistä alueelle.

Mukana olleet yritykset ovat Cursorin yrityskiihdytystoimenpiteissä ja kaakkoissuomalaisen pelialan yhteisön Playa Game Industry Hubin kehittämistoimenpiteissä mukana olleita sekä Game Brewery -hankkeeseen osallistuvia pelialan yrityksiä. Kaikki osallistujat ovat jo kyntensä näyttäneitä ja menestyneitä pelejä julkaisseita yrityksiä.

Lontoon sijoittajatapahtumaan osallistuivat seuraavat yritykset:

  • Kukouri Mobile Entertainment
  • Nitro Games
  • Seepia Games
  • SongHi Entertainment
  • Tribeflame
  • Traplight Games
  • Fragment Productions
  • Star Arcade
  • Tribe Studios

Tapahtumaan kutsutut sijoittajatahot olivat lähtökohtaisesti kiinnostuneita sijoittamaan suomalaiseen pelialaan ja erityisesti kasvuvaiheessa oleviin yrityksiin. Sijoittajat edustavat kansainvälisiä pääomasijoittajia, yritysostoista kiinnostuneita pelialan suuryrityksiä sekä yksityisiä bisnesenkeli-tyyppisiä sijoittajia.

Finnvestor järjestettiin osana laajempaa Pocket Gamer Connects -tapahtumaa, johon osallistui noin 1000 pelialan edustajaa ympäri maailmaa. Sijoittajatapahtuman lisäksi Cursorilla oli oma messuosasto, jossa osallistuvilla yrityksillä oli myös mahdollisuus esitellä tuotteitaan medialle ja julkaisijoille. Tapahtumassa mm. kotkalainen Nitro Games Oy on tekemässä uuden Raids of Glory-pelinsä globaalia julkaisua Lontoosta käsin yhdessä maailman johtavan julkaisijan Chillingon / EA Mobilen kanssa. Cursor on tehnyt tapahtuman järjestämisessä yhteistyötä Neogamesin ja Kouvola Innovationin kanssa. Pocket Gamer Connects -tapahtuman organisoijana toimii Steel Media Ltd.

Tapahtuma järjestettiin Cursor Oy:n hallinnoimien, Kymenlaakson Liiton rahoittamien GAINE ja Game Brewery -hankkeiden yhteisenä toimenpiteenä.

Lisätietoja:

Mikko Kähärä, Head of ICT Growth Services, Cursor Oy

+358 40 190 2536, mikko.kahara@cursor.fi

Yritysten näkökulmasta lisätietoja antavat:

Jussi Tähtinen, Toimitusjohtaja, Nitro Games Oy

+358 44 388 1071, jussi@nitrogames.com

Kim Soares, Toimitusjohtaja, Kukouri Mobile Entertainment Oy

+358 40 936 8558, kim.soares@kukouri.com

Kuvat tapahtumasta: Heikki Suvanto

Kuvassa 1 Kim Soares, Kukouri Mobile Entertainment ja kuvassa 2 Jussi Tähtinen, Nitro Games.

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Cursorin koordinoima Playa Game Industry Hub on yhteinen markkinointibrändi ja yhteisö kaakkoissuomalaisen peliteollisuuden toimijoille, jonka tehtävänä on markkinoida alueellista pelialan keskittymää uusille yrityksille ja yhteistyökumppaneille sekä edistää peliyritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittämistä. www.playahub.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs