Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Cumulus Meilahteen Bistro- ja BURGER KING® -ravintolat

Restel Oy

Cumulus Meilahteen Bistro- ja BURGER KING® -ravintolat

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2016 klo 12:00
Julkaisija: Restel Oy

Meilahteen, lähelle Helsingin keskustaa, avataan toukokuussa 2016 uusi Cumulus-hotelli. 11-kerroksinen Cumulus Meilahti pitää sisällään 188 huonetta, asiakassaunan ja kuntoiluhuoneen sekä viihtyisät Cumulus Bistro- ja BURGER KING® -ravintolat.

Restelin uusi ja moderni palvelukokonaisuus, Cumulus Bistro, tarjoilee huolella valmistettua, herkullista ruokaa aamiaisesta yöpalaan ja myös mukaan otettavaksi. Cumulus Meilahden yhteyteen avattava ravintola palvelee sekä hotellin asukkaita että alueella asuvia ja liikkuvia kaupunkilaisia. ”Ja kyllä Bistroon kannattaa tulla vähän kauempaakin maistamaan keittiömme kielen mukanaan vieviä herkkuja”, lisää Restelin hotellien ravintolatoiminnan kehityspäällikkö Kirsi Asposalo.

Cumulus Bistron ruokalistalta löytyy mm. modernia street foodia, monipuolisia salaatteja sekä klassisia bistroannoksia, kuten simpukoita ja hitaasti haudutettuja lihaherkkuja. ”Ruokalistalla huomioidaan sesongit, ja päivittäin vaihtuva lounaslista tarjoaa herkullisen kattauksen raikkaita salaatteja, kasviksia ja kotiruokavaihtoehtoja, jotka sopivat niin skandinaaviseen kuin kansainväliseenkin makuun”, kertoo Asposalo. Olennainen osa uuden Cumulus Bistron konseptia ovat myös pöytäseurueen kesken jaettavat annokset, kuten kattilallinen höyryäviä simpukoita rapean patongin kera. Lisäksi varsinaisesta alkuruokalistasta on luovuttu kokonaan, ja lähes kaikista ruokalajeista voi tilata pienen annoksen alkuruoaksi.

Meilahdessa herkutellaan pian WHOPPER®-hampurilaisilla

Myös hampurilaisketju BURGER KING® avaa uuden ravintolan Meilahteen nousevan Cumulus-hotellin tiloihin kevään 2016 aikana. ”Meillä on pääkaupunkiseudulla lähes 10 ravintolaa, ja Meilahden avauksen myötä asemamme alueella vahvistuu entisestään”, kertoo BURGER KING® -ravintoloiden ketjujohtaja Mikko Mollberg.  ”Uskomme, että Meilahdessa palvelemme monipuolisesti niin lähialueen asukkaita, hotellivieraita kuin sairaala-alueelta saapuvia asiakkaita”, hän jatkaa. 

BURGER KING® -ravintolaketju on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® -ketju on laajentunut Suomessa nopeasti kahden ensimmäisen toimintavuotensa aikana. Kasvutahti jatkuu vauhdikkaana myös tänä vuonna. ”Uusia ravintola-avauksia on tiedossa jo useampia”, vinkkaa Mollberg.

 

LISÄTIEDOT:

Hanna Pasanen, Brand Manager, Cumulus Oy, +358 50 413 6226, hanna.pasanen@restel.fi

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy, +358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

RESTEL OY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 46 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat.

www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs