Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Cubio tuo BlackBerry-älypuhelimet Suomeen

Cubio

Cubio tuo BlackBerry-älypuhelimet Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2012 klo 12:14
Julkaisija: Cubio

– Tietoturvasta ja hyvistä viestintäominaisuuksista tunnetut laitteet täydentävät Cubion eri käyttäjäryhmille räätälöityä palveluvalikoimaa

 Suomalainen mobiilioperaattori Cubio ja Research In Motion (RIM) ilmoittivat tänään tuovansa BlackBerry-älypuhelimet Suomeen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun BlackBerry-laitteet ja –palvelut tulevat Suomen markkinoille. Ennakkotilauksia otetaan vastaan 1. maaliskuuta lähtien ja toimitukset asiakkaille alkavat huhtikuun alussa.

BlackBerry-älypuhelimet ovat tunnettuja erityisesti vahvasta tietoturvasta, erinomaisista viestintäominaisuuksista ja etähallintatoiminnosta, jolla yksittäinen käyttäjä tai yrityksen tietohallinto voi esimerkiksi paikantaa ja tyhjentää kadonneen laitteen tai etäasentaa laitteeseen ohjelmia ja asetuksia. Nämä ominaisuudet tekevät BlackBerry-älypuhelimista suosittuja niin yrityskäytössä kuin runsaasti sähköpostia ja pikaviestejä lähettävien kuluttajienkin keskuudessa. Esimerkiksi pankki- ja rahoitusalalla BlackBerry-laitteet ovat käytetyimpiä älypuhelimia.

”BlackBerry-älypuhelinten saaminen valikoimiimme vahvistaa Cubion asemaa operaattorina, joka tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja erilaisten käyttäjäryhmien tarpeisiin. BlackBerry-laitteet ja niiden taustalla toimivat palvelut tarjoavat kilpailukykyisen ratkaisun erityisesti niille, jotka arvostavat luotettavaa tietoturvaa ja vaivatonta sähköposti- ja pikaviestintää”, Cubion BlackBerry-liiketoimintayksikön johtaja Kyösti Järnefelt sanoo.

Ensimmäisessä vaiheessa Cubio tuo myyntiin kosketusnäytöllisen BlackBerry Torch 9860:n, kosketusnäytöllä ja näppäimistöllä varustetut BlackBerry Bold 9900:n ja 9790:n sekä kosketusnäytöllä ja liukunäppäimistöllä varustetun BlackBerry Torch 9810:n.

”Yritysasiakkaille tarjoamme räätälöityjä kokonaisratkaisuja, jolloin myös soveltuvat laitemallit voidaan päättää tapauskohtaisesti ja voimme toimittaa sopivia malleja myös vakiovalikoimamme ulkopuolelta”, Järnefelt jatkaa.

Oleellinen osa BlackBerry-älypuhelimia ovat laitteisiin saumattomasti liitetyt palvelut, jotka tarjoavat muun muassa tietoturvallisen sähköpostin sekä BlackBerry Messenger –pikaviestipalvelun, jolla BlackBerry-puhelinten käyttäjät voivat kommunikoida reaaliaikaisesti ja esimerkiksi vaihtaa tiedostoja. Palveluihin kuuluu myös App World –sovelluskauppa, josta löytyy erilaisia hyöty- ja ajanvietesovelluksia. BlackBerry-palvelut skaalautuvat kaikenlaisten käyttäjien tarpeisiin, suuryrityksistä yksittäisiin käyttäjiin.

”Olemme hyvin innoissamme yhteistyöstämme Cubion kanssa. Saamme nyt BlackBerry-älypuhelimet ja –palvelut ensimmäistä kertaa Suomeen,” sanoo Paul Lucier, RIM:in Pohjoismaiden yksikön johtaja. ”Koemme, että Suomi on erittäin tärkeä markkina meille ja yhteistyömme Cubion kanssa edustaa BlackBerry-palveluiden laajentumista Pohjoismaissa. BlackBerry tarjoaa ympäri maailmaa rakastetun älypuhelinkokemuksen, ja uskomme että suomalaiset kuluttajat tulevat arvostamaan sen monipuolisia ja joustavia viestiominaisuuksia.”

 

Lisätietoja: www.cubio.com/BlackBerry

 

Cubio

BlackBerry-liiketoimintayksikön johtaja Kyösti Järnefelt

puhelin: +358 46 812 9071

sähköposti: kyosti.jarnefelt@cubio.com

 

RIM

viestintätoimisto Bite Communications

puhelin: +46 8 402 01 00

sähköposti: rim@bitepr.se

 

Cubio on yksi pisimpään toimineista palveluoperaattoreista maailmassa. Cubio investoi omien verkkojen rakentamisen sijaan asiakaslähtöiseen palveluiden innovointiin ja luotettavaan tarjontaan. Cubion vahvuuksia ovat edulliset ulkomaanpuhelut, oikeilla nimillä ja kasvoilla toimiva asiakaspalvelu, erilaisille asiakasryhmille räätälöidyt palvelukokonaisuudet sekä ensimmäisenä Suomessa tarjottavat BlackBerry-älypuhelimet ja -palvelut. Suomalaisten ja venäläisten henkilöomistajien hallinnassa oleva yritys toimii Helsingissä, Lappeenrannassa ja Pietarissa. Lisätietoa: www.cubio.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs