Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Crowne Plaza Helsinki on valittu Suomen parhaaksi liikematkustushotelliksi 2014

Restel Hotel Group

Crowne Plaza Helsinki on valittu Suomen parhaaksi liikematkustushotelliksi 2014

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2014 klo 09:54
Julkaisija: Restel Hotel Group

Crowne Plaza Helsinki -hotelli on palkittu jälleen World Travel Awards™ -tapahtumassa. Hotelli voitti tämän vuoden äänestyksessä ”Finland’s Leading Business Hotel” -tittelin. Kansainvälisesti arvostettu, matkailualan Oscar-gaalaksikin luonnehdittu, World Travel Awards™ kokoontui nyt 21. kerran elokuun alussa Ateenassa Kreikassa. 1993 perustettu World Travel Awards kannustaa ja antaa tunnustusta matkailualan osaajille ja juhlistaa alallaan menestyviä tuotemerkkejä.

Crowne Plaza Helsinki -hotelli on palkittu aiemminkin World Travel Awards™ -tapahtumassa, neljä kertaa peräkkäin vuosina 2008-2011 ”Finland’s Leading Hotel” -tittelillä. World Travel Awards™ -palkinto annetaan tunnustuksena huippuosaamisesta ja sitoutumisesta, jota yritys on osoittanut viimeisen kahdentoista kuukauden aikana. Äänestykseen osallistuu yli 200 000 matkailun ammattilaista ympäri maailmaa. World Travel Awards -ehdokkaat päättää riippumaton matkailualan asiantuntijapaneeli.

”On upeaa saada jälleen tällainen tunnustus hotellille” kertoo hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara. ”Käynnissä olevan Crowne Plazan ketju-uudistuksen myötä hiotut palvelut ja puitteet ovat selvästikin tavoittaneet positiivisen vastaanoton. Kehitystyömme on ollut siten oikeasuuntaista. Matkailualalla kansainvälisesti hyvin tunnettu palkinto on omiaan nostamaan motivaatiota jatkaa samalla tiellä.” lisää Savela-Palovaara.

Crowne Plaza -brändillä on tänä vuonna käynnissä maailmanlaajuinen uudistusohjelma, jonka tavoitteena on asemoida ketju nykyistä korkeammalle ’upper upscale’ -luokkaan. Syksyllä käyttöön otettavat uudet tunnusmerkit tulevat vahvistamaan nykyisten tunnusomaisuuksien Sleep Advantage- ja Crowne Plaza Meetings -ohjelmien rinnalla liikematkustajan hyvinvoinnin ja tarpeiden huomiointia.

Lisätietoja:

Restel Hotel Group, Crowne Plaza markkinointi, Brand Manager, Timo Vehmas, p.09 733 5842
Restel Oy, Aluejohtaja/ Helsingin alue, Gabor Pusztai, p.09 733 5386
Crowne Plaza Helsinki, General Manager, Saija Savela-Palovaara p.09 2521 0000
www.worldtravelawards.com/profile-4138-crowne-plaza-helsinki
www.crowneplaza-helsinki.fi

 

 

Crowne Plaza Hotels & Resorts on dynaaminen hotellibrändi, jonka lähes 400 hotellia sijaitsevat noin 60 maassa, suurimmissa kaupungeissa, gateway-kaupungeissa ja lomakohteissa. Crowne Plaza on neljänneksi suurin luksushotellibrändi maailmassa. Ketju sai hiljattain tunnustusta Lodging Hospitality -lehdessä yhtenä hotellialan nopeimmin kasvavana hotellibrändinä. Aidosti kansainvälinen Crowne Plaza tarjoaa ensiluokkaista majoitusta vaativille liike- ja lomamatkailijoille, jotka arvostavat selkeää tyylikkyyttä yhdistettynä uusimman tekniikan käytännöllisyyteen sekä aitoa vastinetta rahalle. Restel Oy operoi Crowne Plaza Helsinki -hotellia ja seitsemää Holiday Inn -hotellia Suomessa.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 47 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 240 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza Helsinki-hotellin ja Holiday Inn -ketjun lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu, Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s sekä Burger King® -ravintolat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs