Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Coor Service Management nousee ulkoistuspalvelujen kärkitoimittajiin Suomessa

ComteamPUB+

Coor Service Management nousee ulkoistuspalvelujen kärkitoimittajiin Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 10.08.2011 klo 09:09
Julkaisija: ComteamPUB+

Coor Service Management (Coor) nousee kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden kärkeen Suomessa. Yhtiö ostaa Sponsor Capitalilta Lujapalvelut ja muodostaa siten merkittävän uuden kokonaispalvelujen toimittajan. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on 50 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 850. Coorin tavoitteena on olla alan johtava toimija Suomessa.

”Olemme innoissamme tästä yrityskaupasta. Lujapalvelut on erittäin hyvin johdettu palvelutoimittaja, jolla on paljon alan osaamista. Yrityskauppa täydentää maantieteellistä peittoamme Suomessa ja yhtiöidemme palvelut muodostavat entistä kilpailukykyisemmän tarjoaman yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaillemme. Tavoitteenamme on olla alan johtava toimija, myös Suomessa,” kertoo Coorin toimitusjohtaja Ulf Wretskog.

Lujapalvelut tarjoaa asiakkailleen kiinteistönhoitoa sekä siivous- ja toimistopalveluja. Yhtiöllä on toimintaa ympäri Suomea, muun muassa Helsingissä, Oulussa, Vaasassa, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. Lujapalveluiden asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa VR-Yhtymä Oy, Senaatti-kiinteistöt, Oulun Yliopisto, Yleisradio ja työeläkeyhtiö Varma. Lujapalveluiden liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 500 työntekijää.

Yrityskauppa vaatii vielä Kilpailuviraston hyväksynnän.

”Löysimme Coorissa teollisen omistajan, joka pystyy kehittämään Lujapalveluiden liiketoimintaa eteenpäin. Järjestely parantaa myös asiakkaiden saamaa kokonaispalvelua sekä tarjoaa henkilökunnalle uusia mahdollisuuksia. Yhtiöillä on samat korkeat tavoitteet, ja liiketoiminnat tukevat toisiaan hyvin,” toteaa partneri Juuso Kivinen Sponsor Capitalista.

”Yrityskauppa vahvistaa kilpailukykyämme ja antaa meille entistä paremman mahdollisuuden lisäarvon tarjoamiseen asiakkaillemme kestävällä tavalla,” kertoo toimitusjohtaja Johan Mild Lujapalveluista. Hänestä tulee yrityskaupan myötä Coorin johtoryhmän jäsen.

 

Lisätiedot:

Ulf Wretskog Toimitusjohtaja , Coor Service Management Finland +358 50 590 22 93 ulf.wretskog@coor.com

Åsvor Brynnel Johtaja, konserniviestintä Coor Service Management +46 8 553 954 04 asvor.brynnel@coor.com

Kirsi Bergman HR ja viestintäjohtaja, Coor Service Management - Finland, +358 40 836 9400 kirsi.bergman@coor.com

Juuso Kivinen Partner, Sponsor Capital Oy +358 50 521 1444 juuso.kivinen@sponsor.fi

Coor Service Management on Pohjoismaiden johtava tukipalveluiden toimittaja, joka johtaa, kehittää ja tehostaa liiketoimintaa tukevia toimintoja toimistoissa, tuotantolaitoksissa, kiinteistöissä ja julkisella sektorilla. Asiakkaita ovat muun muassa Askolan kunta, Espoon kaupunki, Volvo, Ericsson, Volvo Personvagnar, Saab, Scania, Skanska, Philips, E.ON, EDB, Arcus ja Itä-Götanmaan maakäräjät.

Coor Service Management aloitti toimintansa vuonna 1998 ja on johtavan, eurooppalaisen pääomasijoittaja Cinvenin omistama. Yhtiöllä on noin 4 300 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Belgiassa. Liikevaihto on noin 660 miljoonaa euroa. Lisätietoa osoitteessa www.coor.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs