Etusivu » Tiedotteet » Talous » Coor Service Management alustab tegevust Eestis

Coor Service Management alustab tegevust Eestis

Published: 21-Sep-2011 09:14 am
Publisher: ComteamPUB+

Coor Service Management – üks Põhjamaade suurimaid teenindusettevõtteid – alustab tegevust Eestis. Esimene ettevõtmine on kolmeaastane leping Ericssoniga integreeritud haldusteenuste pakkumiseks tootmisettevõtetele Tallinnas.

Coor – Põhjamaade üks suurimaid teenindusettevõtteid – pakub integreeritud haldusteenuseid töökohtadele, kinnisvaradele ja tootmisettevõtetele. Coor osutab rohkem kui 100 erinevat haldusteenust, mis on kohandatud igale kliendile terviklahenduse pakkumiseks. Osutatakse näiteks vastuvõtu-, puhastus-, jäätmekäitlus- ja energiatõhususe teenuseid, tehnilist hooldust, juhtimis- ja korrashoiuteenuseid ning siselogistika ja hoiustamisteenuseid.

Seoses asjaoluga, et Coor sõlmis Ericssoniga kolmeaastase lepingu integreeritud haldusteenuste pakkumiseks tootmisettevõtetele Eestis, seab Coor sisse äritegevuse Eestis.

- „Me oleme väga õnnelikud ja uhked Ericssoniga seotud uue missiooni üle, mille raames alustab Coor äritegevust Eesti turul. Meie eesmärgiks on tegevuse kasvatamine Eestis ning aja jooksul tekib meil vajadus uute töötajate järele,“ ütleb Ulf Wretskog, Coori tegevjuht Soomes.

Uue lepingu raames pakutakse Ericssoni üheksale Tallinna töötajale töökohta Cooris. Äritegevusega Eestis alustatakse sügisel ning see on osa Coori Soome ettevõttest.

Soome ettevõte on tugevas kasvufaasis. Suvel ostis Coor ära Soome teenindusettevõtte Lujapalvelut, mis tähendab, et Coor muutus Soomes üleriiklikuks ettevõtteks, mille käive on 50 MEUR ja millel on 850 töötajat.

Rohkem informatsiooni, pressifotosid jne leiab aadressil www.coor.com. Lähema informatsiooni saamiseks võtke ühendust

Ulf Wretskog Coor Service Managementi tegevjuht Soomes +358 50 590 22 93 ulf.wretskog@coor.com

Kirsi Bergman Coor Service Managementi personali- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Soomes +358 40 836 9400 kirsi.bergman@coor.com

Åsvor Brynnel Coor Service Managementi kommunikatsiooniosakonna juhataja +46 8 553 954 04 asvor.brynnel@coor.com

Coor Service Management on Põhjamaade juhtivettevõte tugiteenuste valdkonnas. Ettevõte on spetsialiseerunud tugiteenuste osutamisele, arendamisele ja tõhustamisele kontorites, tootmisettevõtetes, kinnisvaradel ja avaliku sektori asutustes. Klientidest tuntuimad on Ericsson, AB Volvo, Sandvik, Saab Aero, SAS, Sandvik, Skanska, NCC, Det Norske Veritas, E.ON, EDB, Arcus, Espoo linn ja Östergötlandi volikogu. Coor Service Management alustas tegevust 1998. aastal ja ettevõtte omanikuks on Cinven, mis on üks Euroopa juhtivatest investeerimisettevõtetest. Cooril on ligikaudu 4300 töötajat Rootsis, Taanis, Norras, Soomes ja Belgias ning aastakäive ulatub ca 6300 MSEK-ni. Rohkem informatsiooni aadressil http://www.coor.com/.