Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Coor laajenee Viroon – Ericsson asiakkaaksi

ComteamPUB+

Coor laajenee Viroon – Ericsson asiakkaaksi

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2011 klo 10:00
Julkaisija: ComteamPUB+

Pohjoismaiden johtava palveluliiketoimintayritys Coor Service Management laajenee Viroon. Yhtiö on sopinut ruotsalaisen Ericssonin kanssa integroitujen kokonaispalvelujen toimittamisesta Tallinnaan.

Coor on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen Ericssonin kanssa. Sopimuksen mukaan Coor huolehtii Tallinnan tuotantolaitoksen kiinteistöjen integroidusta palvelutoimituksesta. Palveluun kuuluvat muun muassa seuraavat toiminnot: vastaanotto, posti- ja tavaralähetykset, paikalliset hoitopalvelut, laitoksen siivous, jätteiden käsittely, turvallisuus ja kiinteistöpalvelut.

”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä Ericssonin tilauksesta. Tulemme yhdessä Ericssonin kanssa sopeuttamaan palvelut asiakkaamme tarpeita ja odotuksia vastaaviksi Tallinnassa,” kertoo Coorin Suomen toimitusjohtaja Ulf Wretskog.

Osana sopimusta Ericssonin tehtaalta siirtyy yhdeksän työntekijää Coorin palvelukseen. Palvelujen toimitukset alkavat syksyn aikana.

Suomen Coorin toiminnot ovat vahvassa kasvussa. Yhtiö osti kesän aikana kiinteistöpalveluja tarjoavan Lujapalveluiden liiketoiminnan. Kaupan myötä Coorin liikevaihto kasvaa noin 50 miljoonaan euroon ja se samalla mahdollistaa valtakunnallisen palvelutarjonnan. Työntekijöitä uudessa Coorissa on yhteensä 850.

Coorin kotimarkkinat ovat Pohjoismaissa, mutta yhtiön strategiana on seurata asiakkaita myös muille markkinoille.

 

Lisätiedot:

Ulf Wretskog Toimitusjohtaja , Coor Service Management- Finland +358 50 590 22 93 ulf.wretskog@coor.com

Kirsi Bergman HR- ja viestintäjohtaja, Coor Service Management - Finland +358 40 836 9400 kirsi.bergman@coor.com

Åsvor Brynnel Viestintäjohtaja, Coor Service Management +468 553 954 04 asvor.brynnel@coor.com

 

Coor Service Management on Pohjoismaiden johtava tukipalveluiden toimittaja, joka johtaa, kehittää ja tehostaa liiketoimintaa tukevia toimintoja toimistoissa, tuotantolaitoksissa, kiinteistöissä ja julkisella sektorilla. Asiakkaita ovat muun muassa Askolan kunta, Espoon kaupunki, Volvo, Ericsson, Volvo Personvagnar, Saab, Scania, Skanska, Philips, E.ON, EDB, Arcus ja Itä-Götanmaan maakäräjät. Coor Service Management aloitti toimintansa vuonna 1998 ja on johtavan, eurooppalaisen pääomasijoittaja Cinvenin omistama. Yhtiöllä on noin 4 300 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Belgiassa. Liikevaihto on noin 660 miljoonaa euroa. Lisätietoa osoitteessa www.coor.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs