Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Chipsters vahvistaa liha-alan osaamistaan

Ab Chipsters Food Oy

Chipsters vahvistaa liha-alan osaamistaan

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2015 klo 12:00
Julkaisija: Ab Chipsters Food Oy

Ab Chipsters Food Oy on 30.06.2015 kirjoitetulla sopimuksella hankkinut hyvinkääläisen A. Kasténin koko osakekannan. Samanaikaisesti Chipstersin lihatuotevalikoima täydentyy raumalaisen perheyhtiön Lihaherkku Suomisen tuotteilla.

Chipsters pystyy jatkossa palvelemaan vähittäiskauppa- ja horeca-asiakkaitaan laajalla ja laadukkaalla lihatuotevalikoimalla, johon kuuluu sekä tuoretta lihaa että lihavalmisteita.

- Horeca-alalla panostetaan nykyään räätälöityihin tuotteisiin: liha- kala- tai kasviskomponentteja ostetaan yhä vähemmän ”suoraan hyllystä”. Tukkutoimijan on pystyttävä tarjoamaan yksilöllisiä ratkaisuja, ja nyt meillä on siihen entistä paremmat mahdollisuudet uusien ketterien tuotantolaitosten avulla, kommentoi Chipstersin toimitusjohtaja Timo Vetriö.

Chipstersin myyntiorganisaatio huolehtii jatkossa A. Kasténin ja Lihaherkku Suomisen tuotteiden myynnistä. Yhdistetyin voimin kehitetään kaikkien yritysten toimintaa ja rakennetaan laajempaa huipputuotteiden valikoimaa. Vähittäiskauppatuotteiden tarjonta laajennetaan koko maan ja kaikkien kauppaketjujen kattavaksi. Ammattikeittiöpuolella asiakasta tullaan palvelemaan entistä paremmin yksilöllisillä huipputuotteilla.

Jatkossa Chipstersin kuluttajatuotevalikoimassa on erinomaisia, kuluttajalle jo tuttuja tuotteita sekä lähiruokaan erikoistuneelta Lihaherkku Suomiselta että premium-tuotteita valmistavalta A. Kasténilta. Yritys keskittää myynnin Chipstersin maankattavaan myyntiorganisaatioon ja hyödyntää horeca-osaamistaan myös vähittäiskaupan tuotteissa.

- Tuomme vähittäiskauppaan ruokaosaamista sekä palvelulinjaston valikoimaan että kuluttajapakattuihin lihatuotteisiin. Uudistetut kuluttajapakatut tuotteemme ovat markkinoilla vuoden 2016 alkupuolella, Vetriö kertoo.

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Timo Vetriö, p. 040 576 2372, timo.vetrio@chipsters.fi

Ab Chipsters Oy on ahvenanmaalainen suurkeittiö- ja vähittäiskauppa-alalla toimiva kala-, liha- ja elintarvikejalosteiden tuotanto- ja myyntiorganisaatio. Täysin suomalaisessa omistuksessa olevan yrityksen pääkonttori sijaitsee Maarianhaminassa ja toimipaikat Keravalla ja Jyväskylässä. Yrityksen kalankäsittelylaitokset sijaitsee Maarianhaminassa ja Keravalla, Porvoossa yritys tuottaa ruokajalosteita ja lihatuotantolaitokset sijaitsevat Hyvinkäällä ja Raumalla. Henkilöstöä on 115.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs