Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » CHECK POINT KUULUU JO 16. KERTAA KÄRKIRYHMÄÄN, KUN GARTNER ARVIOI YRITYSVERKKOJEN PALOMUUREJA MAGIC QUADRANT -NELIKENTÄSSÄ

CHECK POINT KUULUU JO 16. KERTAA KÄRKIRYHMÄÄN, KUN GARTNER ARVIOI YRITYSVERKKOJEN PALOMUUREJA MAGIC QUADRANT -NELIKENTÄSSÄ

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2013 klo 09:00
Julkaisija: Check Point Software Technologies Finland Oy

SAN CARLOS, KALIFORNIA ja HELSINKI – 27. helmikuuta 2013 – Yritysten tietoturvaratkaisujen kansainvälinen markkinajohtaja Check Point® Software Technologies Ltd. sijoittui alansa johtajiin tutkimusyritys Gartnerin hiljattain julkaistussa, yritysverkkojen palomuuriratkaisuja arvioivassa Magic Quadrant -nelikentässä, (Magic Quadrant for Enterprise Network Firewall1). Check Point kuuluu ainoana alan yrityksenä huippujen joukkoon jo 16. vuotena peräkkäin.

 

Gartner luonnehtii nelikentän Johtavat yritykset -kenttää seuraavasti: ”Kentän suurille ja keskikokoisille ratkaisutoimittajille on yhteistä, että niiden tuotteet on suunniteltu vastaamaan yritystoiminnan vaatimuksiin. Toimittajien tuotevalikoima on laaja sisältäen myös virtualisoinnin ja virtuaalisten lähiverkkojen tuen sekä hallinta- ja raportointijärjestelmän, joka sopeutuu myös suuriin tietoliikennemääriin ja monipolvisiin organisaatioihin. Uuden sukupolven palomuurit (NGFW) ovat entistä tärkeämpiä, kun yrityksillä ei välttämättä enää ole kaikissa toimipisteissään erillisiä IPS-laitteita estämässä tunkeutujien pääsyä yritysverkkoon. Kentän ratkaisutoimittajat tarjoavat asiakkailleen uusia tietoturvaominaisuuksia ja toimivat enemmänkin asiantuntijoina kuin laitemyyjinä. Niiden tuotteet tunnetaan vähäisistä haavoittuvuuksistaan. Yhteisiä piirteitä ovat myös suurenkin tietoliikennemäärän käsittely verkon suorituskyvyn juurikaan siitä kärsimättä sekä mahdollisuus laitteiston kiihdytykseen.”

 

”Check Point on ollut alan edelläkävijä ensimmäisestä tuotteestaan, patentoidusta FireWall-1:stä asti. Uudet innovaatiomme perustuvat joustavaan Software Blade -arkkitehtuuriin. Mille tahansa yritykselle voidaan koota tietoturvamoduuleistamme täsmälleen sen tarpeita vastaava kokonaisuus. Laaja laitevalikoimamme ja hyvä hallintajärjestelmämme takaavat, että täytämme korkeimmatkin vaatimukset myös monimutkaisissa yritysverkoissa", kommentoi Check Point Software Technologies Finland Oy:n maajohtaja Jukka Saarenmaa.

 

Check Point tarjoaa kattavan suojan asiakkaidensa kaikelle datalle. Sen asiakkaat voivat valita tarvitsemansa turvallisuusratkaisut laajasta valikomasta Software Blade -tietoturvamoduuleja, kuten Firewall, IPSec, VPN, Mobile Access, IPS, Anti-Bot, Anti-Virus, Anti-Spam & Email Security, Identity Awareness, Application Control, URL Filtering ja DLP.

 

Lisätietoja Gartnerin Enterprise Network Firewall Magic Quadrant -nelikentästä: http://www.checkpoint.com/products/promo/gartner-firewall/

 

Lisätietoja myös:

Check Point Software Technologies Finland Oy, maajohtaja Jukka Saarenmaa, p. 040 744 9531, jukka.saarenmaa@checkpoint.com

Liitetiedostot

Gartnerin Magic Quadrant -nelinkenttä

Gartner ei tue tutkimusjulkaisuissaan esiintyviä toimittajia, tuotteita tai palveluita eikä kehota teknologian käyttäjiä rajoittuman valinnoissaan toimittajiin, jotka saavat parhaat arviot. Gartnerin tutkimusjulkaisut koostuvat sen tutkimusorganisaation mielipiteistä eikä niitä tule pitää faktoina. Gartner ei takaa tämän tutkimustiedon kaupallista hyödynnettävyyttä tai sopivuutta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen.

 

Check Point Software Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.CheckPoint.com) on maailman johtava internetin turvallisuuden asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen tinkimättömän suojan kaikenlaisia tietoturvauhkia vastaan vähentäen tietoturvan monimutkaisuutta ja alentaen sen kokonaiskustannuksia. Check Point on ollut alan edelläkävijä patentoituun tekniikkaan perustuvasta Firewall-1-palomuuuristaan lähtien. Tällä hetkellä Check Point kehittää innovaatioita Software Blade -arkkitehtuurin pohjalta tarjoten joustavia ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan täsmällisesti minkä tahansa organisaation turvallisuustarpeita. Check Point on alan ainoa palveluntarjoaja, joka ylittää teknologian ja näkee turvallisuuden liiketoimintaprosessin osana. Check Point 3D Security turvaa yrityksen tietovarannot yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla ihmiset ja tietoturvakäytännöt sekä niiden valvonnan. Näin tietoturvatoiminnot saadaan vastaamaan organisaation liiketoiminnan tarpeita. Check Pointin asiakkaina on kymmeniä tuhansia eri kokoisia yrityksiä, mukaan lukien kaikki Fortune- ja Global 100 -yritykset. Check Pointin palkitut ZoneAlarm-ratkaisut suojaavat miljoonia kuluttajia tietomurroilta, vakoiluohjelmilta ja identiteettivarkauksilta.

[1]February, 2013:  Magic Quadrant for Enterprise Network Firewall, by Greg Young

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs