Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Celltech Oy vastaa Smart Grid´in haasteisiin

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Celltech Oy vastaa Smart Grid´in haasteisiin

Tiedote.
Julkaistu: 26.06.2014 klo 14:45
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Uusiutuvien energialähteiden lisääntyminen sähköverkkojen virransyötössä ja ladattavien koneiden kuten sähköautojen lisääntyminen asettaa niin sähköverkolle kuin akkutekniikalle uudet haasteet. Suuret energiamäärät, erittäin reaktiiviset aineet, kuten litium ja usein suuret purkaus- sekä varausvirrat asettavat akustoille aivan uusia vaatimuksia, joita ei aiemmin lyijy- ja NiCd akuissa ole tarvinnut ottaa huomioon, myyntipäällikkö Timo Kanerva Celltech Oy:stä sanoo.

Kanerva toteaa, että litiumakkuteknologia mahdollistaa akkujen käytön aivan uusissa kohteissa ja uudella tavalla.

– Litiumakut vaativat aina kennojen ja koko järjestelmää suojaavan ja ohjaavan akkujen valvontajärjestelmän Battery Management System´in (BMS).

–Smart Grid -sovelluksien käyttö kasvaa ja nopeasti energiaa luovuttavat suuret, usean MW-luokan akustot tulevat osaksi sähköverkkoa. Suurten akkujen käyttö energiakonteissa mahdollistaa energian talteenoton ja energiankäytön kulutuksen mukaan. Päämiestemme tuella, olemme tällä alueella vahva yhteistyökumppani, hän toteaa.

Akkuvalikoimamme kattaa akut alle ampeeritunnista jopa MWh luokan akustoihin. Edustamme useita akkuteknologioita, mikä antaa mahdollisuuden tarjota teknisesti ja kaupallisesti oikeita tuotteita vaadittuihin kohteisiin. Projektien menestyksellinen toteuttaminen vaatii myös toimintavarmaa sekä tehokasta logistiikkaa, että laajaa kumppanuusverkostoa. Annamme mielellämme lisätietoja eri akkuteknologioista ja tekemistämme projekteista.

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/U1dmNH
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs