Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Businessforum panostaa Apple-myyntiin

Businessforum Oy

Businessforum panostaa Apple-myyntiin

Tiedote.
Julkaistu: 06.04.2011 klo 09:26
Julkaisija: Businessforum Oy

Suomen suurimpiin tietotekniikan jälleenmyyjiin kuuluva Businessforum tekee tänä vuonna merkittävän panostuksen Applen tuotteiden myyntiin.
  – Applen tuotteet kiinnostavat yritysmarkkinoilla, sillä Applella on entistä enemmän yritysympäristöön soveltuvia ratkaisuja. Lisäksi uusi työmarkkinoille tuleva sukupolvi haluaa käyttää myös työssään vapaa-ajallaan suosimia laitteita, Businessforumin markkinointijohtaja Patrick Lindström sanoo.
  Businessforumille Applet ovat tuttuja, sillä 1990-luvulla yritys myi eniten Applen tuotteita Suomessa.
  Businessforumin kautta Applen tuotteille avautuu laajemmat markkinat julkishallintoon ja suuryrityksiin. Jo nyt kunnissa, valtiolla, ammattikorkeakouluissa ja oppilaitoksissa on paljon Mac-käyttäjiä. Pelkästään Helsingin yliopistolla on satoja Appleja käytössä.
  Apple Finlandin maajohtaja Klaus Kotka sanoo, että Businessforum on juuri sellainen kanava, jota Applen tuotteet tarvitsevat nyt. Apple ei ole tähän mennessä vielä vakavasti satsannut yritysmarkkinoille, mutta uusi yhteistyö Businessforumin kanssa auttaa muuttamaan kurssia kohti uusia aluevaltauksia.
  – Haemme kasvua nyt myös yrityksistä ja organisaatioista, joten Businessforumin tarjoama laaja valtakunnallinen verkosto edistää hyvin tavoitteita kasvattaa markkinaosuutta yrityspuolella, Kotka sanoo.
  Businessforumilla on toimipisteet Espoon lisäksi Jyväskylässä, Kajaanissa, Lappeenrannassa ja Vaasassa. Businessforum voikin tarjota täyden palvelupaketin Applen yrityskäyttäjille.
  – Laitteiden ohella voimme tarjota esiasennuksen, paikalleen asennuksen, laitetuen ja huoltoonohjauspalvelun. Apple-tuotteiden tuotetuki ja -huoltoonohjaus tulee olemaan yhtä varmaa ja monipuolista kuin muissakin tietokoneissa, Lindström sanoo.
  Businessforumin henkilökuntaan kuuluu nyt kymmenen Apple-sertifioitua henkilöä. Tämän lisäksi kolme businessforumilaista on erikoistunut Applen tekniseen tukeen.
  Sitkeät käsitykset Applen tuotteiden yhteensopimattomuudesta pc-maailmaan tai tuotteiden korkea hintataso voidaan heittää jo romukoppaan.
  – Tietysti Applea halvempia laitteita on saatavilla. Pyrimme kuitenkin hinnoittelemaan Applen tuotteet siten, että ne olisivat mahdollisimman kilpailukykyisiä. Toisaalta on myös hyvä muistaa, että Applen laitteiden kalliimpi hintataso maksaa itsensä takaisin, sillä niiden huolto ja toimintavarmuus tulee pitkällä aikavälillä edullisemmaksi, Lindström sanoo.
  Applet toimivat moitteettomasti yritysmaailmassa.
– Infra toimii hyvin. UNIX-pohjaisuus tuo Applen tuotteisiin teknisesti enemmän vakautta. Applen tuotteiden ylläpidon etu on, että rauta ja käyttöjärjestelmä tulevat samasta talosta. Ja on todella vähän ohjelmistoja, joita nykyään ei saa toimimaan Macissa, Lindström huomauttaa.
  Businessforumin tarjoamaan kuuluu koko Applen tuotevalikoima Macit, iPadit ja iPodit. iPhonet saadaan valikoimaan kevään aikana.Lisätietoja:

Patrick Lindström
Markkinointijohtaja
Businessforum Oy
patrick.lindstrom (at) businessforum.fi
p. 0400 402 881
www.businessforum.fi

 

Kuvateksti:  Businessforumille Applet ovat tuttuja, sillä 1990-luvulla yritys myi eniten Applen tuotteita Suomessa.

Liitetiedostot

IT-järjestelmien, -ohjelmistojen ja -oheislaitteiden täyden palvelun jälleenmyyntiyritys Businessforum on yksi Suomen suurimmista tietotekniikan toimittajista. Pääosa liikevaihdostamme koostuu myynnistä julkishallinnon yhteisöille sekä suurille ja keskisuurille yrityksille. Tiivis yhteistyö valmistajien kanssa yhdistettynä selkeään ja joustavaan toimintamalliimme varmistaa toimivan palvelukokonaisuuden koko asiakaskunnassamme.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs