Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Business-Akatemia tuo Yrittäjän päivän juhlahumun Katariinantorille

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Business-Akatemia tuo Yrittäjän päivän juhlahumun Katariinantorille

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Maanantaina 5. syyskuuta vietetään valtakunnallista Yrittäjän päivää. Kotkassa päivää juhlistetaan Katariinantorilla Business-Akatemia -hankkeen järjestämässä toritempauksessa klo 14-17. Business-Akatemia haluaa tapahtumallaan muistuttaa yrittämisen tärkeydestä tuomalla yhteen yrittäjyyttä tukevat organisaatiot ja tahot esittelemään toimintaansa suurelle yleisölle.

Katariinantorin tapahtuma on suunnattu erityisesti yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille, mutta luvassa on mielenkiintoista ja hauskaa ohjelmaa kaikenikäisille. Kotkan Yrittäjän päivän juhlinnassa ovat mukana muun muassa Kotkan Kauppatie ry, Cursor Oy, Sotek-säätiö sr, Kotkan Yrittäjät ry, Kotkan kaupunki ja Pyhtään kunta.

Päivän ohjelmassa kuullaan muun muassa paikallisten, tunnustusta saaneiden yrittäjien puheenvuoroja ja käydään paneelikeskustelu yrittäjyyden myyteistä. Tapahtumaa tahdittaa kotkalainen rap-artisti Neemu. Tarkemmat ohjelmatiedot ovat nähtävissä tapahtuman Facebook-sivuilla. Tapahtumassa on maksuton kahvitarjoilu.

Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Yrittäjän päivän päätapahtuman vastuullinen järjestäjä on Yrittäjän Päivä -säätiö. Tänä vuonna Yrittäjän päivän päätapahtumaa vietetään 5.9.2016 Helsingissä. Eri puolilla Suomea järjestetään Yrittäjän päivän juhlia pitkin viikkoa.

Tervetuloa mukaan! 

www.businessakatemia.fi
Facebook: Yrittäjän päivä Kotkassa


Lisätiedot: Petri Kähärä, 0447028963 / petri.kahara@kyamk.fi


Business-Akatemia on Kymenlaaksossa toimiva, alle 30-vuotiaille suunnattu maksuton valmennusohjelma, joka antaa nuorille taitoja yrittäjyyteen. Business-Akatemian tavoitteena on kehittää, opastaa ja innostaa yrittäjäkokelaita yrittäjyyden tiellä valmennuksen, mentoroinnin, tiimiharjoittelun ja osuuskuntatoiminnan kautta. Business-Akatemia -hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Hankkeen päätoteuttajana toimii Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy (Kyamk) ja osatoteuttajina Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto (EKAMI), Kouvolan seudun ammattiopisto (KSAO) sekä Kouvolan aik

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs