Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » BURGER KING® AVAA ENSIMMÄISEN RAVINTOLANSA ESPOOSEEN

Restel Ravintolat

BURGER KING® AVAA ENSIMMÄISEN RAVINTOLANSA ESPOOSEEN

Tiedote.
Julkaistu: 30.06.2015 klo 10:41
Julkaisija: Restel Ravintolat

Hampurilaisketju BURGER KING® jatkaa nopeaa kasvutahtiaan laajentamalla kauppakeskus Lippulaivaan Espoossa. Syksyllä 2015 avattava BURGER KING® on Espoon ensimmäinen ja järjestyksessään jo 17. ketjun ravintola Suomessa.

Espoon Lippulaivaan tuleva ravintola työllistää 30 henkilöä, ja ravintolassa on 140 asiakaspaikkaa. Burger Kingin hampurilaisille on ollut paljon kysyntää pääkaupunkiseudulla, joten uuden ravintolan avaaminen keskeiselle kauppapaikalle Espoon Lippulaivaan oli luonnollinen valinta.

-       Olemme erittäin iloisia uudesta toimipaikasta, etenkin kun pääsemme vihdoin avaamaan ensimmäisen ravintolan Espoossa. Espooseen on suunnitteilla myös toinen BURGER KING®, josta tiedotamme lisää myöhemmin, kertoo Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Myös kauppakeskus Lippulaivalle BURGER KING® on tervetullut lisä keskuksen ravintolatarjontaan.

-       Olemme iloisia saadessamme Burger King -ravintolan Lippulaivaan. Se täydentää erinomaisesti kauppakeskuksen tarjontaa ja vetovoimaa sekä tarjoaa asiakkaille jotain uutta, Cityconin kaupallinen johtaja Sanna Yliniemi sanoo.

Citycon Oyj (NASDAQ OMX: CTY1S) on urbaanien päivittäistavarakauppavetoisten kauppakeskusten johtava omistaja ja kehittäjä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 3,3 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on noin 1,5 miljardia euroa. 

Lisätietoja:

Mikko Mollberg, ketjujohtaja, Burger King, Restel Fast Food Oy, puh. 040 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Sanna Yliniemi, kaupallinen johtaja, Citycon Finland Oy, puh. 041 456 3421, sanna.yliniemi@citycon.com

 

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 13 000 ympäri maailmaa 88 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Noin 97 prosenttia BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. Lisätietoa saatavilla osoitteessa www.burgerking.fi sekä myös Facebookissa ja Twitterissä.

RESTEL

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs