Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Bruce Oreck tapasi lahtelaisia yrityksiä tiedepuistolla

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Bruce Oreck tapasi lahtelaisia yrityksiä tiedepuistolla

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2016 klo 10:34
Julkaisija: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Yhdysvaltojen edellinen Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck vieraili Lahdessa keskiviikkona 11.toukokuuta. Oreck tapasi seudun yrityksiä Lahden Tiedepuistolla, minkä lisäksi hän piti keynote-puheenvuoron Lahden ammattikorkeakoulun järjestämässä Smart Cities in Smart Regions 2016 -seminaarissa.  Vierailun organisoi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.

Vierailun aikana Oreck tapasi useita seudun pk-yrityksiä, jotka saivat mahdollisuuden käydä läpi tavoitteitaan ja kysymyksiään liittyen Yhdysvaltojen markkinoihin.

”Oreckin vierailun tavoitteena oli nimenomaan edistää pienten ja keskisuurten yritysten tietoa tämän hetken USA:n markkinoista sekä luoda jatkoa ajatellen kontakteja ja etenemismalleja bisneshankkeille. Tulemme järjestämään lähitulevaisuudessa myös muita kohdennettuja USA:n markkinoihin liittyviä tilaisuuksia”, lupaa toimitusjohtaja Jukka Rantanen Ladecista.

Bruce Oreck kertoi Yhdysvaltain markkinoiden mahdollisuuksista, keskittyen erityisesti markkinoinnin ja brändiarvojen merkitykseen uudella mantereella. Oreck suositteli suomalaisia yrityksiä olemaan äänekkäämpiä ja itsevarmempia yhteistyössä amerikkalaisten kanssa, koska huomion herättäminen ja toimiva markkinointi ovat Yhdysvalloissa yhtä tärkeitä menestystekijöitä kuin itse tuote tai palvelu.

Ladec on tehnyt pitkään yhteistyötä muun muassa Yhdysvaltain suurlähetystön kanssa ja järjestänyt myös suoria yhteyksiä USA:n ja lahtelaisten yritysten välillä. Ladec jatkaa myös tulevaisuudessa pysyvien yhteyksien muodostamista ja ylläpitämistä yhdysvaltalaisten organisaatioiden ja toimijoiden kanssa.

Kevään aikana Ladec on järjestänyt eri kohdemarkkinoita käsitteleviä tilaisuuksia, jotka saavat jatkoa myös tulevaisuudessa.

Lisätiedot:

Jukka Rantanen

+358 44 749 9288

jukka.rantanen@ladec.fi

Liitetiedostot

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy – Kestävän kasvun vauhdittaja  

LADEC kehi­ttää Lahden kaupunkiseudun elinkeinoelämän kasvun edellytyksiä ja kilpailukykyä sekä markkinoi seutua vetovoimaisena yritysympäristönä. Autamme yri­ttäjiä ja yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehi­ttämiseen ja kansainvälistymiseen sekä seudullemme sijoi­ttumiseen lii­ttyvissä asioissa. Neuvontapalvelumme on maksutonta. Lisätietoa: www.ladec.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs