Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Bob the Robot uudistamaan Me Naisten markkinointiviestintää

Bob the Robot

Bob the Robot uudistamaan Me Naisten markkinointiviestintää

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2015 klo 12:45
Julkaisija: Bob the Robot

Bob the Robot on aloittanut Sanoman kanssa yhteistyön Me Naisten markkinointiviestinnän kehittämiseksi. Markkinointia päivitetään Me Naisten arvolle sopivasti – mutta rohkealla ja hauskalla otteella. Yhteistyön tuloksia nähdään vielä tämän vuoden puolella.

Suomen vanhin naistenlehti Me Naiset on ilmestynyt vuodesta 1952. Jokainen nainen tuntee Me Naiset ja Me Naiset tuntee suomalaiset naiset. Suomen tavoittavin naisten mediabrändi tarttuu rohkeasti uusiin ilmiöihin ja sykähdyttäviin puheenaiheisiin. Nykyisin lehti tavoittaa noin 400 000 lukijaa viikoittain, ja sen tavoitteena on olla jatkossakin kohderyhmänsä suunnannäyttäjä.

”Haluamme olla naisille ykkönen ilmiöiden ja puheenaiheiden luomisessa. Me Naiset saa Bob the Robotin käsittelyssä arvoisensa rohkean, yllättävän ja juuri oikealla tavalla kieli poskessa luodun markkinoinnin konseptin, jossa ei vain väitetä, vaan aidosti tehdään asioita toisin”, sanoo Sanoma Lifestylen Head of Marketing Johanna Wilén.

”Me Naiset on omassa kategoriassaan hienosti tässä ajassa kiinni oleva klassikko. Lähdemme innolla päivittämään sen markkinointiviestintää”, kommentoi Bob the Robotin toimitusjohtaja Miska Rajasuo.

Yhteistyön tuloksia on nähtävissä vielä ennen vuodenvaihdetta.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Miska Rajasuo, Bob the Robot

puh. 050 371 0267

e-mail miska.rajasuo@bobtherobot.fi

Bob the Robot Oy suunnittelee ja tuottaa modernia markkinointia sekä digitaalisia palveluita. Se muodostaa erään Suomen arvostetuimmista markkinoinnin asiantuntijaryhmistä, johon kuuluvat Bob the Robotin lisäksi sisaryhtiöt Asiakasymmärrystoimisto Kopla, Viestintä- ja markkinointitoimisto Myy ja Mediatoimisto ToinenPHD.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs