Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Blue Water Shipping valitsi Postin Suomen kotimaankuljetuksiin

Posti Group

Blue Water Shipping valitsi Postin Suomen kotimaankuljetuksiin

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 09:44
Julkaisija: Posti Group

Logistiikkayritys Blue Water Shipping valitsi Postin Suomen kotimaankuljetusten yhteistyökumppanikseen. Blue Water Shippingin Suomeen kuljettamat kappaletavaralähetykset puretaan Postin Veturitien ja Liedon terminaaleihin, joista Posti jakelee ne perille kattavasti koko maahan. Vientilähetykset noudetaan samoihin terminaaleihin vientilastauksia varten. 
  
- Blue Water Shippingin kasvavat volyymit niin Euroopan autokuljetuksissa kuin meri- ja lentokuljetuksissakin edellyttävät laadukasta, koko Suomen kattavaa jakelu- ja noutopalvelua. Se on oleellinen osa palvelukokonaisuuttamme. Tärkeinä osina palvelua ovat integroitu sähköinen tiedonsiirto sekä reaaliaikainen statusraportointi, kertoo Suomen maajohtaja Erkki Valtonen Blue Water Shippingistä.

 Blue Water Shipping haki kumppania, joka pystyy tarjoamaan edellä mainitut palvelut, ja jolla on halua ja valmiudet sitoutua yhteistyöhön ja sen kehittämiseen.

 - Blue Water Shippingin periaate, "Best in Town", tarkoittaa, että kaikkien toimitusketjun osapuolien pitää toimia laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Tähän uskomme Postin pystyvän Suomen kotimaankuljetuksissa parhaiten.

- Postin henkilöstön ammattitaidon ja osaamisemme lisäksi valtakunnallinen jakeluverkosto, kuljetusten nopeus ja tasainen korkea laatu tarjoavat meille ainutlaatuisen etulyöntiaseman tässä työssä. Myös suomalaisuus on valttikorttimme – olemme luotettava ja oikeudenmukainen kumppani, toteaa Jaakko Kaidesoja Yritysten kuljetuspalvelut -yksikön johtaja Postista.

Lisätiedot: Postin MediaDesk, puh. 020 452 336 (ma-pe klo 9.00-16.30)

Liitetiedostot

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs