Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » AxIndustries kasvaa Suomessa – uusi hankinta tasoittaa tietä pohjoismaiselle laajenemiselle

AxIndustries kasvaa Suomessa – uusi hankinta tasoittaa tietä pohjoismaiselle laajenemiselle

Julkaistu: 02.03.2010 klo 08:07
Julkaisija: ePressi

AxIndustries on hankkinut suomalaisen teknisen kaupan yrityksen Tauno Tasanto Oy:n. Laakereita ja tiivisteitä myyvän Tauno Tasanto Oy:n kotipaikka on Oulu ja vuotuinen liikevaihto n. 2 miljoonaa euroa. Yrityksen asiakkaat toimivat Pohjois-Suomen raskaan koneteollisuuden parissa sekä teräs-, saha- ja sellutuotannon aloilla.

AxIndustries on hankkinut suomalaisen teknisen kaupan yrityksen Tauno Tasanto Oy:n. Laakereita ja tiivisteitä myyvän Tauno Tasanto Oy:n kotipaikka on Oulu ja vuotuinen liikevaihto n.  2 miljoonaa euroa. Yrityksen asiakkaat toimivat Pohjois-Suomen raskaan koneteollisuuden parissa sekä  teräs-, saha- ja sellutuotannon aloilla.

”Tauno Tasanto Oy:n hankinta on osa pitkän aikavälin strategiaamme olla johtava pohjoismainen laakereiden ja voimansiirtotuotteiden toimittaja. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että lisäämme tarjontaa suomalaisille asiakkaillemme ja että laajennamme myyntiämme koko laakeri- ja voimansiirtoalalla”, AxIndustriesin laakeri- ja voimansiirto-osaston johtaja Lars Åkerberg sanoo.

AxIndustries toimii jo ennestään Suomessa tytäryhtiönsä Nomo Kullagerin ja tämän suomalaisen yrityksen Porin Laakeri Oy:n kautta.

”Tauno Tasanto Oy:n hankkiminen vahvistaa asemaamme entisestään ja laajentaa markkinoitamme sekä parantaa saatavuutta etenkin Pohjois-Suomessa. Lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme eräänlaista One-Stop-Shop-kaupankäyntiä, mikä tarkoittaa, että voimme täyttää asiakkaiden kaikki toiveet laakereiden ja voimansiirron alalla entistäkin paremmin. Pystymme myös tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden vähentää toimittajien määrää ja lyhentää toimitusaikoja”, Nomo Kullagerin toimitusjohtaja Curt O. Carlsson sanoo.

Lisätietoja:
Lars Åkerberg, AxIndustriesin laakeri- ja voimansiirto-osaston johtaja
Puhelin: +46 8 453 77 00
Sähköposti: lars.akerberg@axinter.se
Curt O. Carlsson, Nomo Kullager AB:n toimitusjohtaja
Puhelin: +46 8-630 28 00
Sähköposti: curt.carlsson@nomo.se
 
AxIndustries on liiketoimintaryhmä, joka kehittää ja myy komponentteja, järjestelmiä ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja pohjoismaiselle ja balttilaiselle teollisuudelle keskittyen kuulalaakereihin ja voimansiirtotuotteisiin sekä raskaisiin ajoneuvoihin. AxIndustriesiin kuuluvat yritykset tarjoavat asiakkailleen korkeaa tekniikka- ja palvelutasoa, ja ne pyrkivät olemaan markkinajohtajia omalla toimialallaan. AxIndustriesin liikevaihto on noin 1,6 miljardia Ruotsin kruunua vuodessa, yrityksessä työskentelee noin 500 henkeä ja se kuuluu Axel Johnson Internationaliin. www.axindustries.se
 
Axel Johnson International markkinoi ja myy komponentteja, järjestelmiä ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja teollisuusyrityksille sekä paikallisille jakelijoille ja jälleenmyyjille. Toimintaa on neljällä liiketoiminta-alalla: Forankra, AxFlow, AxIndustries ja AxImage. Konsernin vuotuinen liikevaihto on 6 miljardia Ruotsin kruunua, ja se toimii noin 20 eurooppalaisessa maassa. Axel Johnson International kuuluu Axel Johnson AB  perheyritykseen, jonka omistaa Antonia Ax:son Johnson perheineen. www.axinter.se

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs