Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Avartamo: eläköön keskinkertainen johtajuus!

Houston Inc.

Avartamo: eläköön keskinkertainen johtajuus!

Kutsu.
Julkaistu: 18.01.2011 klo 11:35
Julkaisija: Houston Inc.

Kutsu tiedotusvälineille
18.1.2011


Avartamo: eläköön keskinkertainen johtajuus!
– keskustelemassa Aalto-Setälä, Jungner, Kilpi, Nevanlinna, Rehn, Ruotimo ja Seppänen

Suomessa on perinteisesti pidetty joukosta erottumista epäilyttävänä ja keskinkertaisuutta hyveenä. Sitä on saatu mitä on tilattu. Suurin osa meistä tekee töitä keskinkertaisessa organisaatiossa, keskinkertaisen johtajan alaisuudessa. Jotta ymmärtää suomalaista johtajuutta, on siksi ymmärrettävä keskinkertaisuutta.

Avartamo ja Houston Inc. ovat pohjustaneet keskinkertaisen johtajuuden teemaa avaamalla ja käymällä keskusteluja aiheesta Twitterissä ja Facebookissa. Keskusteluista on haettu osuvinta määritelmää keskinkertaiselle johtajalle sekä näkemyksiä ja esimerkkejä siitä, mikä tekee johtajasta keskinkertaisen.

Kutsumme toimituksenne edustajan seuraamaan Avartamo-asiantuntijaryhmän avointa keskustelutilaisuutta, jossa ruoditaan keskinkertaisen johtamisen todellisuutta ja pohditaan miten keskinkertaisesti johdettu organisaatio voi menestyä.

Perjantaina 21.1.2011 klo 13.30 – 15.00
Kiasman Seminaari-tilassa, Mannerheiminaukio 2, Helsinki.

Tilaisuuden aluksi Tomi Ruotimo kertoo mitä sosiaalisen median keskustelut paljastivat keskinkertaisuudesta. Aihetta käsitellään filosofi Tuomas Nevanlinnan ohjaamassa paneelikeskustelussa, johon osallistuvat Tomi Ruotimon lisäksi mediamaailman kokeneet vaikuttajat Pauli Aalto-Setälä, Mikael Jungner ja Pekka Seppänen, liikkeenjohtamisen uudistaja Esko Kilpi sekä Åbo Akademin professori Alf Rehn.

Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen tilan sallimissa rajoissa. Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta torstaihin 20.1. kello 12:een mennessä:

Outi Vainionkulma-Immonen, Netprofile Finland Oy
email outi (at) netprofile.fi, puh 050 339 7408 tai (09) 6812 080

Tervetuloa!

Avartamon puolesta

Tomi Ruotimo

Avartamo on ohjelmistoyritys Houston Inc.:n kokoama asiantuntijaryhmä. Avartamo visioi, ideoi ja sparraa ajatuksia kehittyvän teknologian tuomien muutosten vaikutuksista ihmisten elämään, organisaatioiden toimintaan ja ympäröivään yhteiskuntaan. Tavoitteena on kysyä miten ja millä edellytyksillä arki paranee, sujuvuus lisääntyy, yhteistyö tehostuu ja vaikuttaminen helpottuu. Uskomme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen: siksi emme vetäydy kabinetteihin vaan tuomme keskustelumme kaikkien kiinnostuneiden ulottuville ja kutsumme halukkaat mukaan debatoimaan. Osaan tilaisuuksista voi osallistua paikan päällä, osaan verkon kautta. Lisätietoa: http://www.houston-inc.com/fi/avartamo.php, http://www.twitter.com/avartamo, http://www.youtube.com/user/HoustonInc. Lehdistökuvia: www.netprofile.fi/pressphotos/houstoninc/avartamo/. Houston Inc on erikoistunut ketterän strategian jalkauttamiseen. Prosessikonsultointia ja korkeatasoista ketterää ohjelmistokehitystä tarjoavan suomalaisen Houstonin toimintamalli perustuu lean-ajatteluun. Tuloksena syntyy oikeaan ongelmaan vastaavia operatiivisia liiketoimintaohjelmistoja, joiden ydintoiminnot valmistuvat toimiviksi poikkeuksellisen nopeasti. Houstonin ominta aluetta ovat vaativat media-, telecom- ja rahoitusalan kehityshankkeet. Lähes 40 Lean-johtamisen ja Agile-ohjelmoinnin asiantuntijaa työllistävän Houstonin asiakkaita ovat mm. Elisa, OP-Pohjola ja Sanoma. Lisätietoa: www.houston-inc.com, blogi www.wehaveaproblem.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs