Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Autotalo Järvi aloittaa Kian ja Mitsubishin jälleenmyyjänä

Autotalo Järvi

Autotalo Järvi aloittaa Kian ja Mitsubishin jälleenmyyjänä

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 07:43
Julkaisija: Autotalo Järvi

Porvoolainen Autotalo Järvi on allekirjoittanut sopimuksen Delta Motor Groupin kanssa Kia ja Mitsubishi -autojen jälleenmyynnistä Itä-Uudenmaan alueella 1.9.2016 lähtien. Viisi vuotta sitten perustettu Autotalo Järvi on alueensa nopeimmin kasvava autoliike, viime vuonna autoja myytiin 850 kpl ja yrityksen liikevaihto oli 11,7 miljoonaa euroa. Tänä vuonna liikevaihtotavoite on noin 15 miljoonaa euroa, ensi vuoden liikevaihdon odotetaan nousevan 17-18 miljoonaaan euroon.

 

Autotalo Järven perustajat ja omistajat Pasi ja Petri Järvi ovat innoissaan uusista edustuksista:

 

         – Tämä sopimus on meille pitkän ja määrätietoisen työn tulos. Olemme rakentaneet brandiamme ja kehittäneet toimintaamme, sen seurauksena meillä on nyt Kian kaltainen huippumerkki, joka nostaa meidät alan toimijana uudelle tasolle ja jonka mallistosta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Mitsubishi taas täydentää varsinkin täällä meidän alueella suosittujen nelivetojen valikoimaamme, kertoo Pasi Järvi.

 

Petri Järvi puolestaan korostaa uusien merkkien vaikutusta vaihtoautotarjontaan:

 

         – Vaihtoautomyynti on muodostanut meidän liiketoiminnastamme merkittävän osan, meillä on tälläkin hetkellä myynnissä n. 180 vaihtoautoa. Uusien merkkien myynti tuo vaihtoautovalikoimaamme uusia vaihtoehtoja ja monipuolistaa sitä.

 

Autotalo Järvi edustaa myös Suzuki, Ssang Yong ja Isuzu -autoja.

 

Kia Niro Porvoon ensiesittelyssä

 

Autotalo Järvi juhlistaa Kian ja Mitsubishin tuloa sekä esittelee Kian uuden crossover hybridin Kia Niron avajaisjuhlilla lauantaina ja sunnuntaina 10.-11.9. klo 10-15. Mahtavien avajaistarjousten lisäksi Autotalo Järvellä on  tarjolla myös kahvia, pullaa ja makkaraa, lauantaina viihdetaiteilja-näyttelijä Juha Laitilan viihdettä.

 

Liitetiedostot

Autotalo Järvi on Porvoossa toimiva, vuonna 2011 perustettu autoliike. Autotalo Järvi on Itä-Uudenmaan voimakkaimmin kasvanut autotalo, tänä vuonna myydään arviolta 1 000 autoa, ensi vunna tavoite on n. 1 200 autoa. Samaan yritysryhm'ään kuuluu myös leasingpalveluihin erikoistunut Järvileasing.

Lisätietotaja:

info@autotalojarvi.fi

autotalojarvi.fi

Pasi Järvi 020 734 0420

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs