Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Auto & Korjaamo -messut pureutuu alan ajankohtaisiin asioihin

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys

Auto & Korjaamo -messut pureutuu alan ajankohtaisiin asioihin

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2011 klo 15:00
Julkaisija: Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys

Auto & Korjaamo 2011 -messut 27.–29.1.2011 kokoaa Helsingin Messukeskukseen koko auto- ja korjaamoalan. Koko ala on saman katon alla ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen.

– Aiemmin voimat hajotettiin kaksiin messuihin, mutta nyt kaikki panokset saadaan yhden yhteisen tapahtuman hyväksi. Kävijät ovat samoja, joten tämä säästää merkittävästi myös heidän aikaansa ja antaa hyvän kokonaiskuvan koko alasta, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Korjaamolaitetoimittajat KLT -jaoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Ari Saarimäki Tecalemit Oy:stä sanoo.

Näyttelyyn on satsattu paljon.

– Tapahtuman odotetaan pitkän tauon ja lyhyen taantuman jälkeen kokoavan poikkeuksellisen laajasti autokaupan jälkimarkkinoiden ammattilaisia uusimman autotekniikan ja huoltopalvelujen äärelle. Autojen jälkimarkkinahan on dynaaminen kaupan ala: liikkeessä, kehittymässä ja kansainvälistymässä koko ajan. Samalla toimintaympäristö kuten katsastus, viranomaisprosessit ja lainsäädäntö muuttuvat.  Nyt onkin tarjolla rautaisannos sekä kaupallista antia että seminaariohjelmaa, Autonosatukkukauppiaat AOT -jaoston puheenjohtaja, hallituksen puheenjohtaja Kaj Ström Motoral Oy:stä sanoo.

Torstaina 27.1. on Autoala muutoksessa – visio 2015–2020 -seminaari, jonka avaa elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen. Seminaari keskittyy alan tulevaisuudennäkymiin.

Perjantain Jälkimarkkinoiden päällikkö- ja asiantuntijapäivä -seminaarin avaa asiamies Jouko Sohlberg Autoalan Keskusliitto ry:stä.

Molemmat seminaarit ovat maksullisia.

Messualueen Tietovarikolla järjestetään lisäksi paljon maksuttomia tietoiskuja, jotka päivittävät alan ammattilaisten tiedot ja kertovat, mihin suuntaan alalla ollaan menossa. Messualueella on perinteisesti ollut aina paljon työnäytöksiä ja muuta osasto-ohjelmaa. Varikolla on tietoisku muun muassa E10-bensiinistä.

Alan ammattilaiset ja opiskelijat voivat rekisteröityä etukäteen messukävijöiksi maksutta tapahtuman verkkosivuilla www.autokorjaamomessut.fi tai messujen aikana Messukeskuksen sisäänkäynneillä. Messut järjestetään torstaista lauantaihin 27.–29.1.2011 Helsingin Messukeskuksessa. Seminaari-ilmoittautumiset 21.1.2011 mennessä sähköpostilla info@autoalankoulutuskeskus.fi tai www.akl.fi, puhelimitse (09) 694 4724 tai (09) 680 3200.

Näyttelystä tulee hyvin kattava, sillä kaikki Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Korjaamolaitetoimittajat KLT -jaoston ja Autonosatukkukauppiaat AOT -jaoston jäsenyritykset – Arpré, Atoy, Autoasi-ketju, Diagno Finland, Finntest, Finnkone, HL Group,  Kaha, Koivunen, Motoral, Tecalemit ja Wihuri Autola – osallistuvat messuille.

Lisätietoja:

Hannu Kyyhkynen                                                 Heikki Ojanperä

KLT-jaoston asiamies                                               AOT-jaoston asiamies

p. (09) 6824 1320                                                  p. (09) 6824 1322

hannu.kyyhkynen@tekninen.fi                                heikki.ojanpera@tekninen.fi

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys edustaa noin neljääsataa alan yritystä. Ne työllistävät yhteensä 20 000 henkeä. Jäsenyritykset toimivat useilla eri teollisuudenaloilla, kuten raaka-ainekaupassa sekä teollisuuden ja rakennusalan koneiden ja laitteiden toimittajana.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs