Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Auron ketju ja Doctagon aloittavat yhteistyön fysioterapiapalveluiden tarjoamiseksi Doctagonin työterveyshuoltoasiakkaille

Auron Oy

Auron ketju ja Doctagon aloittavat yhteistyön fysioterapiapalveluiden tarjoamiseksi Doctagonin työterveyshuoltoasiakkaille

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2015 klo 08:00
Julkaisija: Auron Oy

Doctagon aloittaa yhteistyön kotimaisen fysioterapiapalvelualan ketjun kanssa. Yhteistyö käynnistyy syyskuussa, jolloin Doctagon ottaa palvelutarjontaansa valtakunnallisesti Auronin fysioterapiapalveluiden tarjoamisen. Työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia Doctagonille ja Auronin tarjoamat fysioterapiapalvelut laajentavat palvelutarjontaa asiakkaille entisestään. Perinteisesti panostus työterveyshuollossa on ollut hyvin sairaanhoitopainotteista. Työnantajalle on kuitenkin edullista että työntekijät ovat työkykyisiä ja terveitä, ja siksi on tärkeää miettiä kuinka ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä. Tässä myös ennaltaehkäisevillä fysioterapiapalveluilla on suuri merkitys.

”Tavoitteenamme oli löytää kumppani jolla on valtakunnallinen verkosto sekä samanlaiset arvot – asiakaslähtöisyys, ihmisten arvostus, rehellisyys, tekemisen meininki, jatkuva kehittyminen ja tuloshakuisuus. Lisäksi Auronin kotimaisuus edesauttoi päätöksenteossa.”, toteaa Doctagonin myyntijohtaja Jani Nurisalo ja jatkaa: ”Ilman ennaltaehkäisevää fysioterapiaa emme saavuttaisi asiakkaillemme luvattuja tuloksia”.

Doctagon on tarjonnut työterveyshuollon palveluita jo kahden vuoden ajan ja tyytyväisyys asiakkaiden keskuudessa on ollut hyvä. Alalle on pitkään kaivattu uusia näkemyksiä sekä toimintamalleja.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Doctagon haluaa rohkeasti uudistaa työterveyshuollon palvelujaan ja panostaa ennaltaehkäisyyn ja vaikuttavuuden mittaamiseen sairaanhoidon sijaan. Tämä johtaa pitkän päälle merkittäviin kustannussäästöihin.”, toteaa Auronin toimitusjohtaja Panu Kuusisto ja jatkaa: ”Tunnemme hyvin Doctagonin toimialan ja sen haasteet työntekijöiden sekä työnantajien näkökulmasta, joten fysioterapiapalveluiden tuottaminen heille tulee meiltä luonnostaan.”

Lisätiedot:

Auron Oy, Panu Kuusisto, toimitusjohtaja, puh. 050 2947, panu.kuusisto@auron.fi
Doctagon Oy, Jani Nurisalo, puh. 044 733 8552, myynti- ja markkinointijohtaja, jani.nurisalo@doctagon.fi 

Auronin toiminnan ytimessä on erilaisten fysioterapiapalveluiden tuottaminen. Auron Oy ja noin 100 kumppania muodostavat maanlaajuisen Auron-ketjun, joka työllistää satoja fysioterapeutteja ja muuta henkilökuntaa. Auron Oy on toisen sukupolven vakavarainen, luotettava suomalainen perheyritys, joka työllistää noin sata henkilöä. Juuremme ulottuvat vuoteen 1968.

Doctagon on suomalainen, vuonna 2006 perustettu, voimakkaasti kasvava terveyspalveluyritys, jonka palvelutarjontaan kuuluvat vastaanottolääkäripalvelut, työterveyspalvelut sekä lääkäripalvelut julkiselle sektorille. Yritys työllistää noin 150 henkilöä ja vuoden 2014 liikevaihto oli n. 13m€. Doctagon tunnetaan innovatiivisuudesta, korkeasta asiakastyytyväisyydestä sekä tyytyväisestä henkilökunnasta. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs