Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Atos valittiin Puolustusvoimien strategisen kumppanin Millogin IT-toimittajaksi

Atos

Atos valittiin Puolustusvoimien strategisen kumppanin Millogin IT-toimittajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2011 klo 10:02
Julkaisija: Atos

Euroopan johtava IT-palvelutalo Atos toimittaa Patrian tytäryhtiö Millogille SAP-toiminnanohjausjärjestelmän sekä sovellustuen seuraavan neljän vuoden aikana.  Sopimus sisältää järjestelmän käyttöönoton, asiantuntijapalvelut sekä sovellustuen. Osana sopimusta toimitetaan myös poikkeuksellinen infraratkaisu. Kokonaisuudessaan järjestelmä otetaan käyttöön vuoden kuluttua. Pelkkä toimeenpano- ja käynnistysvaihe pitää sisällään asiantuntijatyötä yhteensä 1200 henkilötyöpäivää. Projekti toteutetaan tarkkojen turvallisuusmääräysten takia paikallisen organisaation resursseilla.

Projekti on erityisen haastava juuri turvallisuuden kannalta, mutta tuore kumppanuus on osoitus siitä, että meiltä löytyy osaamista tämän kaltaisten projektien toteuttamiseen. Esimerkiksi Puolustusvoimien kanssa olemme tehneet vastaavanlaista yhteistyötä”, kertoo Atoksen konsultointi- ja sovellustukipalvelujen johtaja Hellevi Kaisanlahti.

Millog on ensimmäinen Patria-konsernin yksiköistä, joka ottaa käyttöönsä SAP:n toiminnanohjausjärjestelmän. Sopimus on osa laajempaa suunnitelmaa ottaa käyttöön vastaava toiminnanohjausjärjestelmä koko konsernissa.

”Millogin kannalta päätös on merkittävä ja mahdollistaa yrityksen jatkuvan kehityksen sekä parantaa mahdollisuuksia palvella myös muita asiakkaita”, toteaa Millogin toimitusjohtaja Aarne Nieminen.

Päätös siirtyä SAP-järjestelmään liittyy Millogin läheiseen kumppanuuteen Suomen Puolustusvoimien kanssa. Millog on Puolustusvoimien strateginen kumppani, joka huolehtii muun muassa puolustusmateriaalin kunnossapidosta sekä toimittaa tälle järjestelmä- ja integraatiopalveluja. Yhtiö on jo aikaisemmin ollut osa Puolustusvoimien toiminnanohjausjärjestelmää.


Lisätietoja:
Atos: konsultointi- ja sovellustukipalvelujen johtaja Hellevi Kaisanlahti, p. 050 5325180, hellevi.kaisanlahti@atos.net
Patria: hallintojohtaja Ville Jaakonsalo, p. 0500 881 070, ville.jaakonsalo@patria.fi
Millog: toimitusjohtaja Aarne Nieminen, p. 040 315 7010, aarne.nieminen@millog.fiPatria on kansainvälisesti toimiva puolustus-, turvallisuus- ja ilmailuteollisuuskonserni, joka toimittaa omaan erityisosaamiseensa ja kumppanuuksiin perustuvia, kilpailukykyisiä ratkaisuja asiakkailleen. Patrian omistavat Suomen valtio (73,2 %) ja European Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V. (26,8 %).
www.patria.fi


Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Atoksella on 78 500 työntekijää maailmanlaajuisesti, yli 400 Suomessa ja Virossa. Liikevaihto vuonna 2010 oli noin 8,7 mrd. euroa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut aina järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen. http://fi.atos.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs