Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy laajenee

Asianajotoimisto Lindblad Oy

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy laajenee

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2014 klo 10:33
Julkaisija: Asianajotoimisto Lindblad Oy

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy laajentaa toimintaansa ja on avannut toimiston Mikkelissä joulukuussa 2013.

Mikkelin seudulla on monipuolista yritystoimintaa sekä hyvä tulevaisuuteen tähtäävä vire päällä elinkeinoelämässä. Kansainvälisyys on alueen yritystoiminnalle yhä tärkeämpää ja asettaa myös yritysten tarvitsemille asianajopalveluille uusia vaatimuksia. Asianajotoimisto Lindbladin lakimiesten kokemus yritysasiakkaiden kanssa työskentelystä sekä kansainvälisten lakiasioiden hoidosta vastaa erinomaisesti näihin tarpeisiin. 

Mikkelin toimiston johtajaksi on nimitetty asianajaja Harri Skopa. Skopa on ollut Asianajotoimisto Lindbladin palveluksessa vuodesta 2007 ja tullut osakkaaksi vuonna 2009. Skopa on keskittynyt erityisesti yritys- ja yhteisöasiakkaiden lakiasioihin, oikeudenkäynteihin, sopimusoikeuteen sekä vahingonkorvausoikeuteen. Yritysasiakkaiden lisäksi Skopa huolehtii vaativimmista yksityishenkilöiden lakiasioista. Skopa toimii myös toimiston konkurssiasioiden erikoistiimin vetäjänä.

– Vastikään Mikkeliin vakituisesti asumaan muuttaneena on ollut ilo huomata kiinnostus paikkakunnalla aloittavaa uutta asianajotoimistoamme ja sen yrityksille ja yrittäjille tarjoamia palveluita kohtaan, kertoo Skopa.

Mikkelin asiakkuuksia hoitavat mm. lakimies Anna Virta sekä asianajaja Markku Lindblad. Virta palvelee mm. kansainvälisissä asioissa, Lindblad palvelee erityisesti yritysjärjestelyihin ja välimiesmenettelyihin liittyvissä asioissa.

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy on vuonna 1990 perustettu asianajotoimisto, joka tarjoaa ratkaisuja yrityksille ja yksityishenkilöille ammattitaidolla ja luottamuksella. Lindbladin toimistoja on Mikkelin lisäksi Helsingissä, Tampereella, Ylöjärvellä, Lappeenrannassa, Joensuussa sekä Imatralla.


Lisätietoja antavat:
Harri Skopa, asianajaja, varatuomari, osakas, 020 749 8171, harri.skopa@lindblad.fi
Markku Lindblad, asianajaja, osakas, 020 749 8161, markku.lindblad@lindblad.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs