Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Arvonlisäveron palautusjärjestelmä verkkokauppaan

MyCashflow

Arvonlisäveron palautusjärjestelmä verkkokauppaan

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2015 klo 13:31
Julkaisija: MyCashflow

Arvonlisäveron palautusjärjestelmä verkkokauppaan

Kotimaisen verkkokaupan pioneeri MyCashflow ja suomalainen startup Taxfree VAT Refund tuovat verkkokauppaan sähköisen arvonlisäveron palautusjärjestelmän. Yhteistyö tarjoaa kotimaisille verkkokaupoille ja EU:n ulkopuolelta tulevalle matkailijalle helpon, turvallisen ja automatisoidun tavan taxfree-kauppaan myös verkossa.

Taxfree.PRO-palvelu tarjoaa matkailijalle vaivattoman tavan tehdä taxfree-ostoksia ja saada veronpalautus suoraan valitsemalleen tilille automaattisesti, ilman erillistä palautuksen hakemista. Palautustiliksi voi valita Visa-, Mastercard-, Qiwi- tai Yandex.Money-tilin. 

Matkailijan Taxfree-palautus näytetään hänelle etukäteen verkkokaupan ostoskorissa jo ennen maksutapahtumaa ja kaikki taxfree-ostamiseen liittyvät lomakkeet täytetään asiakkaan puolesta sähköisesti oston yhteydessä.

”Erityisesti venäläismatkailijoille suunnattu uusi palvelu voi tuoda piristysruiskeen. Venäläiset kuluttajat tekevät yhä enemmän ostoksia myös verkossa. Palvelu lisää helppoudellaan kaupan taxfree-myyntiä ja vähentää olennaisesti kauppiaan työtä sekä matkustajan vaivaa taxfree-palautuksen saamiseksi”, sanoo Taxfree VAT Refund Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kuruheimo.

 

Verkkokaupan kasvu nopeinta idässä

Verkkokauppa kasvaa Venäjällä noin 20-30 prosenttia vuodessa ja markkinoiden potentiaali on valtava. Viime vuonna yli 30 miljoona venäläistä teki verkko-ostoksia, ja verkkokauppa kasvoi yli 25 %.

Palvelussa on keskitytty ensikädessä venäläisasiakkaitten palvelemiseen, mutta järjestelmä toimii myös muista EU:n ulkopuolisista maista tuleville matkailijoille.

 

Suomalaisilla verkkokaupoilla selkeä kilpailuetu Venäjällä

Kotimaisilla verkkokaupoilla on selkeä kilpailuetu esimerkiksi kiinalaisiin, amerikkalaisiin ja keskieurooppalaisiin verkkokauppoihin verrattuna tuotteiden toimituksen, maksamisen ja maineen osalta. Suomalaisiin luotetaan ja täällä valmistetut tuotteet tunnustetaan korkealaatuisiksi.

”Suomalaisten tuotteiden hintataso on edullinen verrattuna venäläisiin verkkokauppoihin todella monen tuoteryhmän kohdalla”, toteaa MyCashflow’n Ismo Ruotsalainen

Taxfree on tullut verkkokauppaan ja kauppiaalle palvelu on varmasti tervetullut, sillä se vähentää työtä kaupassa ja nopeuttaa kokonaispalvelua, kun osto, maksu ja palautus hoituvat kaikki sähköisesti.

 

 

Lisätiedot:

 

Ismo Ruotsalainen, MyCashflow, puh. 020 741 9174, ismo@mycashflow.fi

MyCashflow on suosituin kotimainen verkkokauppapalvelu, jonka avulla yli 1500 yritystä pyörittää verkkoliiketoimintaansa. www.mycashflow.fi

 

Kimmo Kuruheimo, Taxfree VAT Refund Oy, puh. 040 967 0899, kimmo.kuruheimo@taxfree.pro 

Taxfree VAT Refund Oy on taxfree-myynnin ja siihen liittyvän arvonlisäveron palautukseen erikoitunut palveluyritys

 

  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs