Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Artesaanitislaamon Siragi-juomat julkistetaan suomalaisin voimin

Doctrina

Artesaanitislaamon Siragi-juomat julkistetaan suomalaisin voimin

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 09:00
Julkaisija: Doctrina

Suomalaisen kansansankarin elämään tukeutuva Algoth Distillery & Bar julkistaa tänään Siragi -alkoholituotelinjansa Tallinnan tislaamokapakassaan. Kyseessä on Viron ensimmäinen artesaanitislaamo. Tuotevalikoimaan tulee kolme väkevää alkoholituotetta.

Siragi on alkoholimerkki, jonka myynti käynnistetään sekä kotimaisten että kansainvälisten ravintoloiden ja alkoholin myyntijakelukanavien kautta. Ensimmäisenä markkinoille saadaan laadukas Siragi pirtu syyskuussa 2016. Loppuvuodesta ja ensi keväänä julkistetaan Siragi vodka ja Siragi gini.

Tilattavissa myös nimikoituja ja numeroituja juomaeriä

Poiketen muista alkoholivalmistajista myös yritykset ja henkilöt voivat ostaa standardituotteiden lisäksi yli 100 pullon nimikoituja eriä omaan käyttöönsä tai tapahtumiin. Näille juomaerille tuotetaan räätälöity pulloetiketti ja eksklusiiviset pullot numeroidaan asiakkaan toiveiden mukaan. Niissä voi myös olla erilaisia makutwistejä. 

Algoth Distellery & Bar toimii yhteisöllisesti ja kuuntelee asiakkaan näkemyksiä ja makumieltymyksiä. Tislaamokapakan asiakaskunta pääsee mukaan kehittämään uusia makuja. Asiakkaat pääsevät myös tutustumaan alkoholin valmistukseen paikan päällä tapahtuvien esitysten avulla.

Nimi Siragi-juomille syntyi suomalaisesta kansansankarista Algoth Niskasta. Tislaamon suomalais-skotlantilaiset yrittäjät päättivät ”aateloida” Algothin, joka tunnettiin lähipiirissä lempinimellä Agi.

Algoth Distillery & Bar pyrkii purkamaan alkoholin valmistuksen myyttejä ja kertoo laadukkaan alkoholijuoman valmistuksen saloista salakuljettajan tarinoilla, juomilla ja voileivillä höystettynä. Keskeisin kohderyhmä ovat suomalaiset elämysmatkailijat.

Laaduntarkkailu huippuluokkaa

Algothin tislaamo erottuu huippumoderneilla laitteilla ja valmistusprosessilla. Tuotantoteknologian toimittaa edistyksellisistä "next generation" -tislaamolaitteistaan alalla tuttu hollantilainen yhtiö, jonka välineillä on jo saavutettu useita alan mestaruuksia.

Algoth Distillery -tislaamon tuotantomenetelmä on varma ja turvallinen.

”Alkoholi valmistetaan lukuisten tislauskertojen kautta. Moninkertainen tislausmenetelmä takaa puhtauden, tasalaatuisuuden ja korkean laadun alkoholituotteillemme. Laitteet ovat tietokoneistettuja ja sekä ominaisuudet että laatu voidaan säätää ja kalibroida täsmälleen halutuiksi. Tislaamossamme on oma veden käsittelyjärjestelmä, jolla pystytään takaamaan käytettävän veden korkea laatu. Käytännössä vetemme suodatetaan lähdevesitasoiseksi”, tislaamomestari Juha Väänänen kuvailee.

 

Lisätiedot:     Juha Väänänen, puh. +358 400 446 078, juha@algoth.ee

”Jag har din sprit!” - Algoth Niska v. 1922. (Agi huutaa apulaiskaupunginjohtaja, kansanedustaja Erik von Frenckellille, kun tuli hevoskyytiä vastaan Helsingin Esplanadilla.)

Käy tykkäämässä Algoth Distillery & Bar sivusta:

www.facebook.com/algothdistillerybar

Osoite: Lootsi 8, Tallinna, D-Terminaalin vieressä.

 

Liitteenä tuotekuvat

 

 

Liitetiedostot

Algoth Distillery & Bar -kapakassa alkaa ensimmäisenä Virossa laadukkaiden alkoholijuomien tislaus. Valikoimiin tulevat ensin pirtu ja sitten vodka ja gini. Baarissa on 160  ja terassilla 100 asiakaspaikkaa. Paikka on sisustettu kieltolain henkeen. Algothissa pääsee perehtymään Algoth Niskan tarinoihin, tislauksen saloihin ja nauttimaan erilaisia laatujuomia sekä syömään salakuljettajan voileipiä. Elävä musiikki on tärkeässä roolissa. 

Osoite: Lootsi 8, Tallinn (n. 100 m Tallink Siljan D-terminaalista).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs