Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Arne Weinzistä GoExcellentin hallituksen puheenjohtaja

GoExcellent

Arne Weinzistä GoExcellentin hallituksen puheenjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2012 klo 11:00
Julkaisija: GoExcellent

GoExcellentin, Pohjoismaiden johtavan contact center –palveluiden toimittajan hallituksen puheenjohtaja vaihtuu. Nykyinen puheenjohtaja, Patrik Winkvist, jatkaa hallituksen  jäsenenä.

Arne Weinz on yksi GoExcellentin pääomistajista ja on jo tähänkin saakka toiminut hallituksen jäsenenä.  Hän on työskennellyt contact center –alalla jo vuodesta 1991.  Hän  perusti yhdessä Johan Holmin kanssa Datasvarin, joka oli alan ensimmäinen yritys Pohjoismaissa. Arne Weinz on toiminut myös Excellent-konsernin ja GoExcellent-konsernin toimitusjohtajana.
- Ostimme kolmisen vuotta sitten villisti kasvaneen, vaikeuksissa olevan yrityksen. Patrikin puheenjohtajakaudella olemme muuttuneet hyväkuntoiseksi ja terveeksi, selkeästi asiakas- ja kannattavuusfokusoituneeksi  yritykseksi. Jatkamme tästä eteenpäin samassa, hyvässä hengessä, sanoo Arne Weinz.
 – Hallituksen puheenjohtajuus vaatii paljon aikaa. Olen 66 vuotias ja haluan käyttää enemmän aikaa perheeni parissa, sanoo Patrik Winkqvist.

 Lisätietoja: Markku Tuominen, Head of Communications GoExcellent Finland, 044 784 0066 markku.tuominen@goexcellent.com

GoExcellent Group on contact center-palveluihin erikoistunut, pohjoismainen yritys. 25 miljoonaa vuotuista asiakaskohtaamista, 90 miljoonan euron liikevaihto, 13 palvelukeskusta ja 2500 työntekijää ovat tehneet siitä yhden Pohjoismaiden suurimmista contact center -asiantuntijoista. GoExcellentin asiakaskuntaan kuuluvat mm. Canal Digital, DNA, Fortum, PlusTV, Viasat, RiksTV ja Telia. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Solnassa, Tukholman ulkopuolella. Yhtiöllä on palvelukeskuksia Kööpenhaminan, Helsingin, Oslon ja Tukholman lisäksi yhdeksällä muulla paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa GoExcellent työllistää noin 1200 henkeä Helsingissä,  Lahdessa, Jyväskylässä, Pietarsaaressa ja Taivalkoskella. Edistämme toimeksiantajiemme menestystä tukemalla työntekijöitämme hyvällä koulutuksella, toimivilla prosesseilla ja parhailla teknisillä työvälineillä. www.goexcellent.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs