Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Area ja Suomen Matkatoimisto yhdistyvät SMT:ksi

SMT

Area ja Suomen Matkatoimisto yhdistyvät SMT:ksi

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2013 klo 08:02
Julkaisija: SMT

Finnairin omistamat liikematkatoimistot Area ja Suomen Matkatoimisto ovat vahvistaneet yhdistyvänsä suurimmaksi suomalaiseksi liikematkatoimistoksi. Aiemmin ilmoitettu yhdistymisaie toteutui 1.12.2013.

Yhdistyminen tapahtui liikkeenluovutuksella, jossa Suomen Matkatoimiston Suomen toiminnot luovutetaan Arealle. Yhdistyneen matkatoimiston nimi on SMT.

- Halusimme ottaa suurimmalle suomalaiselle matkatoimistolle ytimekkään nimen, jossa näkyy myös toimintojemme pitkä historia ja tunnettuus, SMT:n toimitusjohtaja Kirsi Paakkari kuvailee. - Uudessa ilmeessämme käytämme kolmea eri värivaihtoehtoa: luotettavaa tummansinistä yritystasolla, modernia pinkkiä liikematkapalveluissa sekä raikasta vihreä-keltaista tapahtumissa ja kokouksissa.

Uusi SMT on suurin suomalaisessa omistuksessa oleva liikematkatoimisto sekä Suomen suurin Tapahtumat ja kokoukset -tiimi. - Tavoitteenamme on ottaa markkinajohtajuus liikematkustusmarkkinalla sekä kehittää sitä edelleen, Kirsi Paakkari korostaa.

- Kansainvälisen kumppaniverkostomme ansiosta olemme vahva kumppani palvelemaan isoja kansainvälisiä yrityksiä ja samalla ketterä ja paikallinen kotimaisten asiakkaiden tarpeisiin, Kirsi Paakkari havainnollistaa.

- Tulevaisuudessa asiakkaamme voivat valita entistä laajemmasta palveluvalikoimastamme parhaat palat oman yrityksensä matkustuksen ja kohtaamisten tueksi. Molempien talojen henkilökunnan vahva osaaminen ja uusi organisaatio mahdollistavat volyymillaan etuja asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja medialle antaa:

toimitusjohtaja Kirsi Paakkari, p. 050 382 2025. kirsi.paakkari@smt.fi

Arean ja Suomen Matkatoimiston palveluksessa on nykyisin yhteensä noin 230 henkeä. Myynti vuonna 2012 oli n. 260 M€. Suomen Matkatoimiston kansainvälinen kumppani on maailman johtava liikematkaketju American Express Business Travel ja Arean moderni liikematkatoimistojen verkosto GlobalStar.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs