Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Anssi Vanjoki sijoitti golf-pelaajien GameBookiin

GameBook

Anssi Vanjoki sijoitti golf-pelaajien GameBookiin

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2011 klo 10:05
Julkaisija: GameBook

Tiedotusvälineille
19.1.2011
                      
Anssi Vanjoki sijoitti golf-pelaajien GameBookiin

Anssi Vanjoki on sijoittanut suomalaisen Free Drop Innovations Oy:n kehittämään GameBook-palveluun. Samalla hänestä tulee yhtiön hallituksen jäsen. Yhtiöön ovat aikaisemmin sijoittaneet mm. pääomasijoitusyhtiö Veraventure, Suomen johtava golf-ammattilainen Mikko Ilonen, NHL-jääkiekkoilija ja Stanley Cup -voittaja Teemu Selänne ja Apple Design -kilpailun voittaja Elias Pietilä.

GameBook on golfareille kehitetty iPhonessa toimiva yhteisöllinen tuloskorttisovellus. Se sisältää nopeasti täytettävän ja helposti jaettavan digitaalisen tuloskortin, reaaliaikaisen tulospalvelun, sisäänrakennetut pelimuodot ja tilastoinnin. Sosiaalisen median palvelujen toimintalogiikkaa hyödyntävä helppokäyttöinen mobiilisovellus on saatavilla Applen sovelluskaupasta. Sovellusta täydentää kaikille avoin ja ilmainen verkkoyhteisö GameBook Clubhouse, johon liittyminen ei edellytä iPhone-sovelluksen käyttöä.

GameBook-palveluun kuuluu lisäksi golf-klubeille ja -tapahtumiin kehitetty GameBook-laite, jolla pelaajat voivat seurata sijoitustaan pelin aikana ja tulokset ovat valmiina viimeisen lyönnin jälkeen. Laite on saanut hyvän vastaanoton myös Yhdysvalloissa. Suomessa sen ottavat käyttöönsä mm. Kullo Golf, Lahden Golf, Master Golf, Pickala Golf, Porvoo Golf ja Vuosaari Golf.

”Innokkaana golfaajana jäin myös itse koukkuun samoin kuin monet muut sovellusta kokeilleet. GameBook antaa mahdollisuuden kokea olevansa kuin ammattilainen pelikiertueella. Golf-kentille ja -kilpailujen järjestäjille palvelu antaa mahdollisuuden tarjota pelaajille maailmanluokan peli- ja kilpailukokemus. GameBook on nyt siirtynyt kaupallistamisvaiheeseen, jossa edetään nopeasti. Tässä haluan olla ehdottomasti mukana”, Anssi Vanjoki kertoo.

Yhteistyökumppaneiden ansiosta suomalaiset voivat ladata ja käyttää GameBook-sovellusta ilmaiseksi 1.4.2011 asti. Kaikille avoimessa ja ilmaisessa GameBook Clubhousessa voi kommentoida ystävien kierroksia, tutkia ja vertailla tilastoja sekä lisätä kuvia ja videoita. Clubhousessa golf-pelaajat voivat pyytää kavereikseen esimerkiksi Mikko Ilosen ja seurata hänen pelikommenttejaan, -kierroksiaan ja -tilastojaan.

”GameBook tekee golfista todella yhteisöllisen kokemuksen. Toisella puolella maailmaa pelaavien ystävien pelien seuraaminen reaaliaikaisesti tuo aivan uusia elämyksiä. GameBook-laite taas mahdollistaa mm. yritystapahtumissa yhteisöllisen jakamisen ja kaikkien ryhmien tulosten reaaliaikaisen seuraamisen kierroksen aikana. Lisäksi GameBook tuo uusia mahdollisuuksia markkinointiviestintään ja sponsoroituihin tapahtumiin”, golf-ammattilainen ja GameBookin perustajiin kuuluva Kalle Väinölä kertoo.

Maailman suurin golf-markkina on Yhdysvalloissa, jossa peli on suosituin ulkourheilulaji yli 27 miljoonalla harrastajallaan. Talouden taantumassa harrastajamäärät ovat laskeneet, minkä vuoksi golf-kentät ja -tapahtumajärjestäjät etsivät keinoja harrastajien pelaamaan innostamiseksi ja saadakseen kilpailuetua.

”GameBook on otettu erittäin innokkaasti vastaan useissa golf-tapahtumissa ja saamamme palaute on ollut todella hienoa. GameBookia ovat kiitelleet tuhansien golf-harrastajien lisäksi golfin supertähdet Jack Nicklaus, Arnold Palmer ja Stewart Cink, jotka ovat hyödyntäneet GameBookia tapahtumissaan”, kertoo golf-ammattilainen Mikko Manerus, joka on yksi GameBookin perustajista.

Lisätiedot:
Kalle Väinölä, partneri
Puh. +358 400 955 955
kalle.vainola@golfgamebook.com

Mikko Manerus, partneri
Puh. +358 40 830 6574
mikko.manerus@golfgamebook.com

Lehdistökuvia vapaasti käyttöön: www.golfgamebook.com/press

Free Drop Innovations Oy:n GameBook-laitteen, iPhone-sovelluksen ja Clubhouse-verkkoyhteisön taustalta löytyvät suomalaisina ammattilaisgolffareina tunnetut Kalle Väinölä ja Mikko Manerus. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Jari Puhakka ja Yhdysvalloissa toimivan GameBook Inc.-tytäryhtiön toimitusjohtaja on Mikko Rantanen. GameBookin kehitystiimiin kuuluvat lisäksi mm. British Open 2009 -mestari Stewart Cink, European Tour -voittaja Mikko Ilonen, NHL-jääkiekkoilija Teemu Selänne ja Apple Design Award -voittaja Elias Pietilä. GameBook-sovellus on ladattavissa Applen App Store -sovelluspalvelusta. Lisätietoja: www.golfgamebook.com ja www.gamebook.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs