Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Alfa Lavalille 22,5 miljoonan euron panimotilauksen Meksikosta

Alfa Laval Nordic Oy

Alfa Lavalille 22,5 miljoonan euron panimotilauksen Meksikosta

Tiedote.
Julkaistu: 20.01.2016 klo 08:30
Julkaisija: Alfa Laval Nordic Oy

Maailman johtava lämpö-, erotus- ja virtaustekniikan yritys Alfa Laval toimittaa laitteitapanimoon Meksikoon. Tilaus on arvolta 22,5 miljoonaa euroa ja toimitus tapahtuu kuluvana vuonna 2016.

Tilaus sisältää useita laitteita kokonaisen prosessilinjan eri vaiheisiin: muun muassa lämmönvaihtimia, venttiilejä, sekoittimia sekä muita nesteenkäsittelylaitteita. Prosessilinjalla käsitellään muun muassa hiivan käyminen, oluen kypsytys ja suodatus.

Tiesitkö, että… Alfa Laval on toiminut Meksikossa jo yli 50 vuotta, tarkalleen jo vuodesta 1957?

 

Lisätietoja:

Taru Nikulainen, viestintäkonsultti, Brunnen Communications Oy
puh. 050 325 7347, taru.nikulainen@brunnen.fi

Teija Lahti, tiedottaja, Alfa Laval Nordic Oy
puh. (09) 804 04 624, teija.lahti@alfalaval.com

Alfa Laval

Alfa Laval kuuluu maailman johtaviin yrityksiin lämpö-, erotus- ja virtaustekniikassa. Alfa Lavalin asiakkaiden prosesseja tehostavia laitteita, järjestelmiä ja palveluja käytetään tuotteiden lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, erottamiseen ja kuljettamiseen.

Asiakkaat edustavat valmistavaa teollisuutta ja toimivat mm. elintarvikkeiden ja juomien, kemikaalien, lääkkeiden, tärkkelyksen, sokerin ja etanolin aloilla. Alfa Lavalin ratkaisuja käytetään myös mm. voimalaitoksissa sekä telakka- ja konepajateollisuudessa, kaivosteollisuudessa, lietteen ja jätevesien käsittelyssä, ilmastointiratkaisuissa sekä jäähdytysjärjestelmissä.

Alfa Laval Nordic on Alfa Lavalin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö. 

Alfa Lavalilla on toimintaa eri puolilla maailmaa lähes 100 maassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2014 noin 3,8 miljardia euroa ja henkilöstöä yhtiössä työskentelee 18 000. Alfa Lavalin osake noteerataan OMX:ssä pohjoismaiden suurten yritysten ryhmässä (OMX Nordic Large Cap).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs